Moodboard Brf Tallgläntan på Norrmalm

Norrmalm, Borås3-1403 - Ynglingagatan 15

Såld
Tillträde:Från oktober 2023Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:5 / 7Rum:3Boarea:72 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:5 499 kr

Nästa visning:

Tillfällig kampanj med avgiftsfritt. Flexibel inflytt 1-6 månader. Hus 1 och 2 är nästan slutsålda och i hus 3 finns fler boendealternativ kvar. Flexibel inflytt 1-6 månader

Läs mer

Bo bland tallhöjderna på populära Norrmalm i Borås

Ta din chans och förvärva en nyproducerad lägenhet på Norrmalm, din tid är nu! Föreningen har egen bastu och gemensamhetslokal.

Nu bygger vi 60 bostadsrätter på Norrmalm, precis där Ynglingagatan och Kråkekärrsgatan förenar sig. Moderna och bekväma boenden byggda runt den lilla tallkullen som har funnits här i generationer. Här har du nära till det mesta, från natur till stadspuls, från promenader till shopping, från fiskevatten till kultur, från lugn och ro till restauranger och caféer.

Försäljningen pågår för fullt!
Brf Tallgläntan består av två etapper och inrymmer totalt 60 bostadsrätter. Här erbjuds allt från en yteffektiv etta till rymliga fyror, alla med sköna utemiljöer och trevliga uteplats eller balkong. Oavsett vilken bostad du väljer får du ett modernt hem med genomtänkta lösningar och god förvaring. Under fliken bostäder hittar du bostadsväljaren där du enkelt kan klicka dig runt för att se bostädernas placering och utformning. Hittar du någon lägenhet av intresse eller vill ha guidning på vägen, gör en intresseanmälan så kommer ansvarig mäklare kontakta dig!

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats. Kök och badrumsinredning kommer från några av Sveriges bästa leverantörer och naturligtvis finns alla vitvaror redan på plats när du flyttar in. Bostäderna på Norrmalm byggs med hög hållbarhetsprofil och blir Svanenmärkta.

Banksamarbete med Nordea
Behöver du en kontakt för lånelöfte med förmånlig ränta? Vi har ett samarbete med Nordea som tagit fram en rabatterad ränta för bolån för de kunder som köper en lägenhet i Brf Tallgläntan på Norrmalm.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo i den. Här kan du och din familj leva och må bra i många år. Bostaden är svanenmärkt.

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering
  • Giftfria golv- och skåpsluckor
  • Låg energiförbrukning
  • Individuell elmätning, du har koll på hur mycket energi ditt hem förbrukar.

I din förening:

  • Grönskande innergård med pergola för gemenskap
  • Rörelsestyrd belysning
  • Miljörum med källsortering för enkel återvinning av material och avfall
  • Grönt bolån
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte