Om projektet

Havsnära boende, välkommen till Celsiusgatan!

Havsnära boende med den rätta robusta känslan
I ett av landets mest innovativa områden, centralt i Eriksberg, planerar vi för bostäder på Celsiusgatan. Här kommer vi att bygga nya bostäder och det första huset är på 21 våningar och består av 90 lägenheter som spänner från 1-3 rum och kök.

Det kommer att finnas två lokaler i bottenvåningen i hus A. Välkommen att kontakta Johan.Brandstrom@peab.se om du är intresserad av en lokal.

Närhet
De flesta lägenheterna kommer att få en fantastisk utsikt över vattnet. Huset har stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp, gemensam terrass, grönskande gård och garage under huset.
Friskis och Svettis är en av grannarna i området. Bussen tar dig till stan på några minuter och dessutom trafikerar Älvsnabben området för dig som fördrar att ta båten in till stan.

Välj pris - Ingen budgivning!
De som väljer att köpa en bostadsrätt i Celsiusgatan kommer att ha möjlighet att välja mellan olika prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift eller betala en lägre insats och få en högre månadsavgift. Bostäderna säljs även till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna in en intresseanmälan redan idag så säkrar du din köplats och vi kommer att kontakta dig i god tid innan lägenheternas säljpremiär, som planeras under 2018.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Johan Brandström, Peab

Projektledare

Telefon: 031-700 84 41

Andra intressanta projekt