Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Fantastiska utsiktsvyer  från Celsiusgatan

Göteborg, EriksbergCelsiusterrassen

Kommande
Tillträde:Planerat från 2024Bostäder:100Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4

Välkommen till Celsiusterrassen

I Eriksbergs anrika gamla varvsmiljöer planerar vi för Celsiusterrassen, totalt ca. 200 nya lägenheter i 3 olika bostadsrättsföreningar.

Nya bostadsrätter i hjärtat av Eriksberg med närhet till havet
Norra Älvstranden utvecklas för fullt. Här pusslas nya moderna bostäder ihop med delar av platsens anrika historia. Ett boende på Eriksberg erbjuder det mesta man kan önska. Den vackra och rogivande omgivningen i kombination med den händelserika kajen och det havsnära läget skapar en livfull känsla av det faktum att man bor i ett av Göteborgs mest eftertraktade kvarter.

Här på en mark som har en självklar plats i Göteborgs industrihistoria, granne med Eriksbergs anrika varvsmiljö planerar vi för nya bostäder på höjden vid Celsiusgatan. Bostadsrättsföreningen planeras i ett högre hus om 22 våningar med fantastiska utsiktsvyer över Göteborg, Göta älv och de gamla varvsbyggnaderna.

Service och kommunikationer
På promenadavstånd från Celsuisgatan ligger Eriksbergs köpcenter med mataffär, systembolag och flera andra butiker. Fyra busslinjer trafikerar området, flera är högtrafiklinjer eller stombuss som går med femminutersintervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Älvsnabben, som går varje halvtimme, lägger till vid Dockepiren på Eriksberg. Eller varför inte utnyttja Älvsnabbare som trafikerar Rosenlund - Lindholmspiren gratis varje kvart. På Västra Eriksberg finns omtyckta Taubeskolan med F-6 och förskola. I närheten finns även flera grund-och gymnasieskolor och på Lindholmen ligger Campus Lindholmen med både IT-universitet och Chalmers.

Fast pris - Ingen budgivning!
Bostäderna säljs till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Ta chansen att vara med från början
Just nu är vi i ett tidigt skede i projektet, men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så får du förtur på bostäderna när försäljningen startar. Bostäderna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet. Vi kommer att kontakta dig som gjort en intresseanmälan i god tid innan bostädernas säljpremiär som planeras till våren 2021.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?