Observatoriet, en inglasad gemensamhetslokal på plan 23. Med reservation för...

Eriksberg, Göteborg1-1302 - Bratteråsbacken 22

Till salu
Tillträde:Juni 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 21Rum:3Boarea:84 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:4 650 000 krAvgift:5 684 kr

Nästa visning:

Inflytt prel juni 2024. Föreningen består av två hus. Hus 1 är nästan slutsålt och Hus 2 är nyligen släppt. Kontakta mäklaren för att ta del av aktuell kampanj

Läs mer

Eriksberg ur ett nytt perspektiv

Missa inte chansen att bo i Brf Celsius! Nu har försäljningen startat även för bostäderna av andra etappen av Brf Celsius. Detta fina hus med skifferfasad erbjuder stilsäkra 1-2 Rok i olika storlekar. Som ett nytt landmärke på Norra Älvstranden tornar de 23 våningarna upp sig och blickar ut över hamninloppet. Med sin placering högst upp på Celsiusgatan bjuds man på dramatiska vyer och en direkt närhet till naturens skådespel. Här bygger vi nu 135 lägenheter i två hus i varierande storlekar med inflyttning sommaren 2024.

Som ett nytt landmärke på Norra Älvstranden tornar de 23 våningarna upp sig och blickar ut över hamninloppet. Med sin placering högst upp på Celsiusgatan bjuds man på dramatiska vyer och en direkt närhet till naturens skådespel.

Ett framtidssäkrat boende
Brf Celsius innehåller 91 nya bostäder om 27-102 kvm med fantastisk utsikt över staden och hamninloppet. Här bor du med industriell arkitektur, inspirerande co-workingyta för hemarbete, flera gemensamma terrasser och en bokningsbar gästlägenhet med flera bäddar.

Just nu pågår löpande försäljning av lägenheterna i projektet. Det innebär att det är först till kvarn för de lediga bostäderna. Titta runt på hemsidan och bekanta er med projektet och vilken lägenhet som passar dig bäst och kontakta våra mäklare för vidare hjälp på vägen mot din nya bostad.

Passa på att titta in i lägenhetsväljaren. Här kan du virtuellt gå in i lägenheterna för att se vilken utsikt du får, eller betrakta projektet från omgivningarna runt omkring.

Ett steg närmare himlen
På taket i Brf Celsius kommer det att byggas en glaskub med panoramafönster mot himlen och omgivningarna. Vi kallar det observatorium. Denna gemensamhetsyta är tänkt att locka de boende till att umgås så nära himlen man kan komma, drygt 70 meter upp i luften. Slå er ner vid borden, titta i stjärnkikaren och njut av milsvid utsikt i alla väderstreck. Vem bokar första nyårsmiddagen här?

Elbilspool och garage
I föreningen kommer det finnas en elbilspool, vilket gör att du slipper äga egen bil, utan bara nyttja en precis när du behöver. Skulle du ändå föredra att äga egen bil finns det garageplatser att hyra i garaget under huset (med möjlighet till elbilsladdning) eller i garaget i grannfastigheten. Elbilspoolen som även kommer innehålla 3 el-lådcyklar sköts via företaget OurGreenCar.

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I alla osålda lägenheter har vår inredningskoordinator valt ut bänkskivor, kakel och andra material som passar fint med varandra. I månadsavgiften ingår värme, bredband, digital-TV och bredbandstelefoni.

Endast 50 000 kr i förskottsbetalning - Ingen budgivning
Lägenheterna kommer att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. Just nu erbjuder vi endast 50.000 kr i förskottsbetalning (vanligtvis 100.000 kr) vilket är det som du behöver betala när du tecknar ditt förhandsavtal.

Träffa oss i vår visningsbod - Boka din tid
Vill du träffa oss personligen? Vi träffas gärna och berättar mer om projektet i vår visningsbod på tomten vid Bratteråsbacken. Anmäl dig till för att boka en tid.

Har du frågor eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att kontakta vår mäklare Simon Svedlund simon.svedlund@svensknyproduktion.se eller 070-077 04 77.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad: 

 • Energieffektiva vitvaror
 • Kärl för sopsortering
 • Miljömärkt el
 • Låg energiförbrukning
 • Individuell elmätning, du har koll på hur mycket energi ditt hem förbrukar.

I din förening: 

 • Flera gemensamma terrasser och ett observatorium, som erbjuder naturliga och sociala mötesplatser för välbefinnande 
 • En välutrustad co-workingyta för att underlätta hemarbete
 • Övernattningslägenhet för långväga gäster 
 • Elbilspool för de boende
 • 4 lastcyklar för enkel och miljövänlig tansport
 • Dagvatten tas om hand och återvinns till planteringarna på gården
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte