Observatoriet, en inglasad gemensamhetslokal på plan 23. Med reservation för...

Eriksberg, Göteborg1-1304 - Bratteråsbacken 22

Reserverad
Tillträde:Planerat sommar 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 21Rum:2Boarea:62 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:4 180 kr

Nästa visning:

Öppen visning - ingen föranmälan krävs. Du får gärna göra en "intresseanmälan" på vår hemsida ändå så vi får dina kontaktuppgifter och kan kontakta dig innan visningen. Visningen börjar vid vår visningsbod på adress "Bratteråsbacken" klockan 11:00 med en presentation om projektet. Runt kl. 11:15 börjar vi ta en promenad runt huset för att skapa oss en bild av läget. Ibland, men inte alltid, finns möjlighet att gå in i huset och titta på lägenheterna. Du kan se lediga lägenheter på projektets hemsida genom att klicka på "Välj din bostad. Inflytt prel juni 2024.

Läs mer

Eriksberg ur ett nytt perspektiv

Missa inte chansen att bo i Brf Celsius! Som ett nytt landmärke på Norra Älvstranden tornar de 23 våningarna upp sig och blickar ut över hamninloppet. Med sin placering högst upp på Celsiusgatan bjuds man på dramatiska vyer och en direkt närhet till naturens skådespel. Här bygger vi nu 132 lägenheter i två hus i varierande storlekar med planerad inflyttning sommaren 2024.

Njut av naturens skådespel på första parkett

Som ett nytt landmärke på Norra Älvstranden tornar de 23 våningarna upp sig och blickar ut över hamninloppet. Med sin placering högst upp på Celsiusgatan bjuds man på dramatiska vyer och en direkt närhet till naturens skådespel. Nu pågår försäljningen av höghuset i Brf Celsius

 

Ett framtidssäkrat boende

Välj mellan bostäder om 26-102 kvm. I Brf Celsius fattas inte någonting. Här bor du med industriell arkitektur, inspirerande co-workingyta och flera terrasser. På översta plan hittas en glaskub med panoramafönster mot himlen och omgivningarna, en gemensamhetslokal som blir som ett observatorium för de boende i huset. I garaget finns platser för elbilsladdning och föreningens elbil- och elcykelpool.

 

Känslan av nybyggt

Arkitekterna bakom de framtida lägenheterna har satt stort fokus på ljusinsläpp, vilket skapar ljusa, öppna lägenheter med en påtaglig känsla av rymd. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja på. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt. I månadsavgiften ingår värme, bredband, digital-TV och abonnemang för bredbandstelefoni.

 

Endast 50 000 kr i förskottsbetalning - Ingen budgivning

Lägenheterna kommer att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. Just nu erbjuder vi endast 50.000 kr i förskottsbetalning, vilket är det enda du behöver betala när du tecknar ditt förhandsavtal.

 

Besök vår visningsbod - Boka din tid

Vill du träffa oss personligen? Vi träffar dig gärna och berättar mer om projektet och visar området i vår visningsbod på tomten vid Bratteråsbacken.

 

Har du frågor eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att kontakta Simon Svedlund, simon.svedlund@svensknyproduktion.se eller 070-077 04 77.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad: 

 • Energieffektiva vitvaror
 • Kärl för sopsortering
 • Miljömärkt el
 • Låg energiförbrukning
 • Individuell elmätning, du har koll på hur mycket energi ditt hem förbrukar.

I din förening: 

 • Flera gemensamma terrasser och ett observatorium, som erbjuder naturliga och sociala mötesplatser för välbefinnande 
 • En välutrustad co-workingyta för att underlätta hemarbete
 • Övernattningslägenhet för långväga gäster 
 • Elbilspool för de boende
 • 4 lastcyklar för enkel och miljövänlig tansport
 • Dagvatten tas om hand och återvinns till planteringarna på gården
Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte