Observatoriet, en inglasad gemensamhetslokal på plan 23. Med reservation för...

Eriksberg, Göteborg1-1901 - Bratteråsbacken 22

Till salu
Tillträde:Planerat sommar 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:10 / 21Rum:2Boarea:58 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:3 925 000 krAvgift:4 011 kr

Nästa visning:

Öppen visning - ingen föranmälan krävs. Du får gärna göra en "intresseanmälan" på vår hemsida ändå så vi får dina kontaktuppgifter och kan kontakta dig innan visningen. Visningen börjar vid vår visningsbod på adress "Bratteråsbacken" klockan 11:00 med en presentation om projektet. Runt kl. 11:15 börjar vi ta en promenad runt huset för att skapa oss en bild av läget. Ibland, men inte alltid, finns möjlighet att gå in i huset och titta på lägenheterna. Du kan se lediga lägenheter på projektets hemsida genom att klicka på "Välj din bostad. Inflytt prel juni 2024.

Läs mer

Eriksberg ur ett nytt perspektiv

Hitta hem i en välplanerad 2:a på våning 10 med balkong och fantastisk utsikt i Eriksbergs vackra gamla varvsmiljöer. Planerat tillträde sommaren -24.

Som ett nytt landmärke på Norra Älvstranden tornar de 23 våningarna upp sig och blickar ut över hamninloppet. Med sin placering högst upp på Celsiusgatan bjuds man på dramatiska vyer och en direkt närhet till naturens skådespel.

Ett framtidssäkrat boende
Brf Celsius innehåller 132 nya bostäder om 27-102 kvm med fantastisk utsikt över staden och hamninloppet. Här bor du med industriell arkitektur, inspirerande co-workingyta för hemarbete, flera gemensamma terrasser och en bokningsbar gästlägenhet med flera bäddar.

Just nu pågår löpande försäljning av lägenheterna i projektet. Det innebär att det är först till kvarn för de lediga bostäderna. Titta runt på hemsidan och bekanta er med projektet och vilken lägenhet som passar dig bäst och kontakta vår mäklare för vidare hjälp på vägen mot din nya bostad.

Passa på att titta in i lägenhetsväljaren. Här kan du virtuellt gå in i lägenheterna för att se vilken utsikt du får, eller betrakta projektet från omgivningarna runt omkring.

Ett steg närmare himlen
På taket i Brf Celsius kommer det att byggas en glaskub med panoramafönster mot himlen och omgivningarna. Vi kallar det observatorium. Denna gemensamhetsyta är tänkt att locka de boende till att umgås så nära himlen man kan komma, drygt 70 meter upp i luften. Slå er ner vid borden, titta i stjärnkikaren och njut av milsvid utsikt i alla väderstreck. Vem bokar första nyårsmiddagen här?

Elbilspool och garage
I föreningen kommer det finnas en elbilspool, vilket gör att du slipper äga egen bil, utan bara nyttja en precis när du behöver. Skulle du ändå föredra att äga egen bil finns det garageplatser att hyra i garaget under huset (med möjlighet till elbilsladdning) eller i garaget i grannfastigheten. Elbilspoolen som även kommer innehålla 3 el-lådcyklar sköts via företaget OurGreenCar.

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I alla osålda lägenheter har vår inredningskoordinator valt ut bänkskivor, kakel och andra material som passar fint med varandra. I månadsavgiften ingår värme, bredband, digital-TV och bredbandstelefoni.

Endast 50 000 kr i förskottsbetalning - Ingen budgivning
Lägenheterna kommer att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. Just nu erbjuder vi endast 50.000 kr i förskottsbetalning (vanligtvis 100.000 kr) vilket är det som du behöver betala när du tecknar ditt förhandsavtal.

Nu kan ditt företag köpa en bostadsrätt i det här projektet

Peab Bostad erbjuder nu företag (juridisk person) möjligheten att köpa bostadsrätter i det här projektet. Är du intresserad? Läs mer om vad som gäller via länken - Så köper företag bostadsrätt | Peab Bostad

 

Träffa oss i vår visningsbod - Boka din tid
Vill du träffa oss personligen? Vi träffas gärna och berättar mer om projektet i vår visningsbod på tomten vid Bratteråsbacken. Anmäl dig till för att boka en tid.

Har du frågor eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att kontakta vår mäklare Simon Svedlund simon.svedlund@svensknyproduktion.se eller 070-077 04 77.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad: 

 • Energieffektiva vitvaror
 • Kärl för sopsortering
 • Miljömärkt el
 • Låg energiförbrukning
 • Individuell elmätning, du har koll på hur mycket energi ditt hem förbrukar.

I din förening: 

 • Flera gemensamma terrasser och ett observatorium, som erbjuder naturliga och sociala mötesplatser för välbefinnande 
 • En välutrustad co-workingyta för att underlätta hemarbete
 • Övernattningslägenhet för långväga gäster 
 • Elbilspool för de boende
 • 4 lastcyklar för enkel och miljövänlig tansport
 • Dagvatten tas om hand och återvinns till planteringarna på gården
Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte