Observatoriet, en inglasad gemensamhetslokal på plan 23. Med reservation för...

Eriksberg, Göteborg1-1902 - Bratteråsbacken 22

Till salu
Tillträde:Juni 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:10 / 21Rum:2Boarea:58 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:3 775 000 krAvgift:4 402 kr

Nästa visning:

Inflytt prel juni 2024. Föreningen består av två hus. Hus 1 är nästan slutsålt och Hus 2 är nyligen släppt. Kontakta mäklaren för att ta del av aktuell kampanj

Läs mer

Eriksberg ur ett nytt perspektiv

Hitta hem i en välplanerad 2:a på våning 10 med balkong och fantastisk utsikt i Eriksbergs vackra gamla varvsmiljöer. Planerat tillträde sommaren -24.

Ett framtidssäkrat boende
Brf Celsius innehåller 135 nya bostäder om 27-102 kvm fördelat i 2 olika hus där många har fantastisk utsikt över staden och hamninloppet. Här bor du med industriell arkitektur, inspirerande co-workingyta för hemarbete, flera gemensamma terrasser och en bokningsbar gästlägenhet med flera bäddar.

Just nu pågår löpande försäljning av lägenheterna i projektet. Det innebär att det är först till kvarn för de lediga bostäderna. Titta runt på hemsidan och bekanta er med projektet och vilken lägenhet som passar dig bäst och kontakta vår mäklare för vidare hjälp på vägen mot din nya bostad.

Passa på att titta in i lägenhetsväljaren. Här kan du virtuellt gå in i lägenheterna för att se vilken utsikt du får, eller betrakta projektet från omgivningarna runt omkring.

Ett steg närmare himlen
På taket i Brf Celsius erbjuds en läcker glaskub med panoramafönster mot himlen och omgivningarna. Vi kallar det observatorium. Denna gemensamhetsyta är tänkt att locka de boende till att umgås så nära himlen man kan komma, drygt 70 meter upp i luften. Slå er ner vid borden, titta i stjärnkikaren och njut av milsvid utsikt i alla väderstreck. Vem bokar första nyårsmiddagen här?

Elbilspool och garage
I föreningen kommer det finnas en elbilspool, vilket gör att du slipper äga egen bil, utan bara nyttja en precis när du behöver. Skulle du ändå föredra att äga egen bil finns det garageplatser att hyra i garaget under huset (med möjlighet till elbilsladdning) eller i garaget i grannfastigheten. Elbilspoolen som även kommer innehålla 3 el-lådcyklar sköts via företaget OurGreenCar.

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I alla osålda lägenheter har vår inredningskoordinator valt ut bänkskivor, kakel och andra material som passar fint med varandra. I månadsavgiften ingår värme, bredband, digital-TV och bredbandstelefoni.

Trygg förening med räntegaranti
Det händer mycket i vår omvärld och för att du ska känna trygghet i ditt köp lämnar Peab en räntegaranti till föreningen. Du slipper på så sätt oroa dig för snabba och kraftiga ränteförändringar. Läs mer om din trygghet i Brf Celsius här.

Nu kan ditt företag köpa en bostadsrätt i det här projektet

Peab Bostad erbjuder nu företag (juridisk person) möjligheten att köpa bostadsrätter i det här projektet. Är du intresserad? Läs mer om vad som gäller via länken - Så köper företag bostadsrätt | Peab Bostad

 

Välkommen att se våra fina visningslägenheter - Boka din tid
Vill du träffa oss personligen? Vi träffas gärna och berättar mer om projektet i någon av våra visningslägenheter vid Bratteråsbacken. Kontakta vår mäklare för att boka en tid.

Har du frågor eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att kontakta vår mäklare Simon Svedlund simon.svedlund@svensknyproduktion.se eller 070-077 04 77.

 

Se gärna filmen nedan hur det går till att köpa en bostad av oss.

 

 

*100 000kr på ICA eller avgiftsfritt i 24 månader. Erbjudandet gäller tom 29 februari 2024 och vid köp av bostad i hus 2 i Brf Celsius. Värdet uppgår till årsavgift enligt ekonomisk plan beroende på val av lägenhet, vid val av avgiftsfritt, eller 120 000kr vid val av presentkort på ICA. Köparen ansvarar för eventuella skattemässiga effekter av erbjudandet. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden. 

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad: 

 • Energieffektiva vitvaror
 • Kärl för sopsortering
 • Miljömärkt el
 • Låg energiförbrukning
 • Individuell elmätning, du har koll på hur mycket energi ditt hem förbrukar.

I din förening: 

 • Flera gemensamma terrasser och ett observatorium, som erbjuder naturliga och sociala mötesplatser för välbefinnande 
 • En välutrustad co-workingyta för att underlätta hemarbete
 • Övernattningslägenhet för långväga gäster 
 • Elbilspool för de boende
 • 4 lastcyklar för enkel och miljövänlig tansport
 • Dagvatten tas om hand och återvinns till planteringarna på gården
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte