Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Observatoriet, en inglasad gemensamhetslokal på plan 23. Med reservation för...

Eriksberg, 1-2301 - Bratteråsbacken

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:14 / 21Rum:4Boarea:102 kvmAvgift:6 008 kr

Nästa visning:

Välkommen på tomtvisning i Brf Celsius visningsbod på Bratteråsbacken 33

Läs mer

Eriksberg ur ett nytt perspektiv

I Eriksbergs vackra gamla varvsmiljöer planerar vi för 91 nya lägenheter i ett 23 våningar högt hus med otrolig utsikt och flera magnifika terrasser.

Njut av naturens skådespel på första parkett
Som ett nytt landmärke på Norra Älvstranden tornar de 23 våningarna upp sig och blickar ut över hamninloppet. Med sin placering högst upp på Celsiusgatan bjuds man på dramatiska vyer och en direkt närhet till naturens skådespel. Onsdagen den 26 maj startar försäljningen av Brf Celsius första etapp!

Ett framtidssäkrat boende
Välj mellan bostäder om 26-102 kvm. I Brf Celsius fattas inte någonting. Här bor du med industriell arkitektur, inspirerande co-workingyta och flera terrasser. På översta plan hittas en glaskub med panoramafönster mot himlen och omgivningarna, en gemensamhetslokal som blir som ett observatorium för de boende i huset. I garaget finns platser för elbilsladdning och föreningens elbil- och elcykelpool.

Känslan av nybyggt
Arkitekterna bakom de framtida lägenheterna har satt stort fokus på ljusinsläpp, vilket skapar ljusa, öppna lägenheter med en påtaglig känsla av rymd. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja på. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt. I månadsavgiften ingår värme, bredband, digital-TV och abonnemang för bredbandstelefoni.

Välkommen på digital säljpremiär!
Den 26 maj är det äntligen säljpremiär för de 56 lägenheterna i Brf Celsius första etapp. Kl. 12.00 lanserar vi bostädernas säljpremiärsfilm och öppnar köpanmälan på projektets hemsida. Köpanmälan är sedan öppen fram till den 2 juni kl. 12:00. På hemsidan hittar du redan nu alla bostäder och priser samt bostadsväljare där du kan klicka dig runt för att se planlösningar och placeringar. Köpanmälan är inte bindande, utan ger dig en unik möjlighet att nyttja din förtur och köplats. Är det flera personer som önskar samma bostad kommer den att erbjudas till den som varit intresseanmäld för projektet längst. Som alltid när Peab bygger säljs bostäderna utan budgivning.

Besök vår visningsbod - Boka din tid
Vill du träffa oss personligen? Vi träffar dig gärna och berättar mer om projektet i vår visningsbod på tomten vid Bratteråsbacken. Anmäl dig till regina.svantesson@bjurfors.se för att boka en tid. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tar endast emot föranmälda sällskap för att undvika trängsel.

Har du frågor eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att kontakta Bjurfors, Regina Svantesson, regina.svantesson@bjurfors.se , 031-761 79 19 eller Karin Berggren, karin.berggren@bjurfors.se, 031-733 20 20.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet