Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Observatoriet, en inglasad gemensamhetslokal på plan 23. Med reservation för...

Eriksberg, Göteborg1-2701 - Bratteråsbacken

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:18 / 21Rum:4Boarea:102 kvmAvgift:6 008 kr

Nästa visning:

Välkommen på tomtvisning i Brf Celsius i vår visningsbod på Bratteråsbacken 33

Läs mer

Eriksberg ur ett nytt perspektiv

I Eriksbergs vackra gamla varvsmiljöer planerar vi för 91 nya lägenheter i ett 23 våningar högt hus med otrolig utsikt och flera magnifika terrasser.

Njut av naturens skådespel på första parkett
Som ett nytt landmärke på Norra Älvstranden tornar de 23 våningarna upp sig och blickar ut över hamninloppet. Med sin placering högst upp på Celsiusgatan bjuds man på dramatiska vyer och en direkt närhet till naturens skådespel. Varmt välkommen att lämna in din köpanmälan för att säkra din chans att välja bostad först av alla.

Ett framtidssäkrat boende
Välj mellan bostäder om 26-102 kvm. I Brf Celsius fattas inte någonting. Här bor du med industriell arkitektur, inspirerande co-workingyta och flera terrasser. På översta plan hittas en glaskub med panoramafönster mot himlen och omgivningarna, en gemensamhetslokal som blir som ett observatorium för de boende i huset. I garaget finns platser för elbilsladdning och föreningens elbil- och elcykelpool.

Känslan av nybyggt
Arkitekterna bakom de framtida lägenheterna har satt stort fokus på ljusinsläpp, vilket skapar ljusa, öppna lägenheter med en påtaglig känsla av rymd. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja på. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt. I månadsavgiften ingår värme, bredband, digital-TV och abonnemang för bredbandstelefoni.

Endast 50 000 kr i förskottsbetalning - Ingen budgivning
Lägenheterna kommer att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. Just nu erbjuder vi endast 50.000 kr i förskottsbetalning (vanligtvis 100.000 kr) vilket är det enda du behöver betala när du tecknar ditt förhandsavtal.

Besök vår visningsbod - Boka din tid
Vill du träffa oss personligen? Vi träffar dig gärna och berättar mer om projektet i vår visningsbod på tomten vid Bratteråsbacken. Anmäl dig till regina.svantesson@bjurfors.se för att boka en tid. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tar endast emot föranmälda sällskap för att undvika trängsel.

Har du frågor eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att kontakta Bjurfors, Regina Svantesson, regina.svantesson@bjurfors.se , 031-761 79 19 eller Karin Berggren, karin.berggren@bjurfors.se, 031-733 20 20.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet