Om projektet

Det kommer att hända mycket i Gamlestaden de närmaste åren. Stadsdelen genomgår en förnyelse med nya bostäder, nytt resecentrum på Gamlestadstorget och i SKF:s gamla lokaler kommer ett nytt affärscentrum att byggas. Vår första etapp i Gamlestaden bokades upp rekordsnabbt. Nu fortsätter succén med etapp 2.

Närhet till allt
Gamlestaden ligger bra till på alla tänkbara sätt. På gångavstånd från de nya bostäderna hittar man både service och butiker. Göteborgs centrum ligger bara några minuter bort med spårvagn eller cykel. Dessutom finns flera förskolor och skola i närheten. Det nya resecentrumet ligger bara ett stenkast bort och blir en ny knutpunkt i östra Göteborg. Här kommer resenärerna att erbjudas effektiva byten med korta gångavstånd mellan tåg, spårvagn och buss. Restid till Centralstationen är 6 minuter. Gamlestaden ligger även nära en mängd aktiviteter så som sportanläggningen i Kviberg - Sveriges största multisportarena. Dessutom finns redan simhall, bowlinghall och flera gym och -träningscenter precis i närheten.

Nytt och modernt boende i olika storlekar
Bostäderna på Gamlestads Torg kommer att rymma lägenheter i flera olika storlekar. Här planeras allt från yteffektiva mindre lägenheter med ett rum och kök, till rymligare alternativ om fyra rum och kök. Här ska man kunna hitta sitt första egna hem samtidigt som det ska finnas lägenheter för de som längtar bort från trädgårdsarbete och vill njuta av ett bekvämt hem i city.

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
De som väljer att köpa en lägenhet av Peab på Gamlestads Torg kommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så kommer vi att kontakta dig i god tid innan lägenheternas säljpremiär som planeras till hösten 2018.
Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Maria Nergården, Peab

Marknadskoordinator

Telefon: 031-700 85 87

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.