Om objektet

Ljusa, öppna och kvadratsmarta lägenheter!

Välkommen till Brf Hälle Lider, Ljungskile
Ljungskile ökar hela tiden i popularitet och idag finns det ont om nybyggda lägenheter. De 31 bostadsrätterna i Brf Hälle Lider får en mycket bra standard som gör det fina läget rättvisa och låter den som flyttar in sätta sin personliga prägel redan från början. 

Arkitektens bakomliggande tanke har varit att skapa ljusa och öppna lägenheter som känns större än de är och tar till vara på alla kvadratmeter. Badrummen är rejält tilltagna så att två personer kan borsta tänderna samtidigt trots morgonhumör. Sovrummen är placerade på skuggsidan för att undvika morgonsol i ögonen. Alla får förråd på bottenplan och de större lägenheterna har dessutom smarta inbyggda klädkammare. Du får helt enkelt ett boende som är genomtänkt in i minsta detalj.

Hög standard och gott om tillval
Lägenheterna håller en genomgående bra nivå, allting är noga utvalt för att passa ihop och skapa en trivsam helhet. Ekparkett i samtliga rum och vackert vitmålade väggar som gör det enkelt att börja inreda och själv addera de färgelement man önskar. I badrummet finns tidlösa grå klinkers, en smidig hörndusch och en fast badrumsmöbel från Vedum. Köket är modernt utrustat med dämpade fullutdragslådor, glaskeramikhäll och varmluftsugn (samtliga vitvaror är från Siemens). Vill du sätta din personliga prägel på lägenheten redan innan inflyttning så finns det gott om tillval att göra. Allt från färg på skåpsluckor, kakel och knoppar till bänkskivor eller varför inte rostfri kyl & frys. .

Visningar

Nästa visning: 20 januari

Adress
Du träffar oss tillsammans med våra mäklare och har möjlighet att kika in i någon av lägenheterna. Vi ses på Hälle Lider 14. Följ skyltning från vägen.
Kommentar
Välkommen på stomvisning!
När
11:00-12:00
Anmälan krävs
Ja
Kontaktperson
Caroline Andersson, Peab, Torbjörn Wernersson, Svensk Fastighetsförmedling

Alla bilder

Kontakt

Torbjörn Wernersson, Svensk Fastighetsförmedling

Mäklare

Telefon: 070-26 80 388

Jeanette Åberg, Peab

Kundansvarig

Telefon: 0725-33 44 15

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.