Om projektet

Radhus med fast pris, utan budgivning


I Holmängs Hage bygger Peab 9 radhus där natur och service blir en del av din vardag. Förutom områdets egna fördelar har du gångavstånd in till Vänersborgs centrum med sitt utbud av shopping, bio och restauranger.

Nyproducerade tvåplanshus
Välkommen till ett helt nyproducerat tvåplanshus som har det mesta. Tre välplanerade sovrum, dubbla allrum, två badrum, klädkammare och en rymlig groventré som rymmer både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom har det större sällskapsrummet öppen planlösning mot köket vilket ger ett ljust och luftigt intryck och generösa umgängesytor, perfekta för både vardag och fest.

Bo nytt och fräscht med bra grundutförande
Köket är modernt utrustat med diskmaskin, kyl/frys samt inbyggnadshäll och kan fås i ett stort antal färger och variationer. Huset har en god standardutrustning med bl.a. genomgående ekparkettgolv samt klinker och golvvärme i hela entréplanet. Det finns även stora möjligheter till tillval för den som vidare vill påverka och sätta egen prägel på sitt boende.

Fast pris och totalentreprenad
Du köper ditt radhus med totalentreprenad och får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Dessutom vet du exakt vad slutsumman kommer att hamna på då radhuset säljs till ett fast pris, utan budgivning.

Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna in en intresseanmälan redan idag så säkrar du din köplats och vi kommer att kontakta dig i god tid innan bostädernas säljpremiär, som planeras till våren 2018.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Andreas Wingfors, Peab

Projektledare

Telefon: 0522-64 24 10

Dokument & länkar

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.