Om projektet

Ny stadsdel i Vänersborg. Naturnära men ändå nära till centrum med stadens utbud!

Bostadsrätter i ny attraktiv stadsdel
Holmängs Hage är ett stort bostadsprojekt i Vänersborg som nu växer fram till en expansiv och attraktiv stadsdel. I området kommer Peab bygga bostadsrätter och här blir natur och service en del av din vardag. Förutom områdets egna fördelar har du gångavstånd in till Vänersborgs centrum med sitt utbud av shopping, bio och restauranger.

Välplanerade bostadsrätter
Bostäderna i Brf Ängen består av ett fyrtiotal bostadsrätter i flerfamiljshus och radhus i storlekarna 2-4 rum och kök, 2:orna är på cirka 60 kvm, 3:orna på 70 kvm och 4:orna på 85 kvm. Radhuslägenheterna blir i två plan på 100 kvm. Samtliga lägenheter är välplanerade och yteffektiva och har bra standard. Perfekt för den mindre barnfamiljen, när villan blivit för stor eller när du helt enkelt vill bo i närheten av Vänersborgs centrum.

Livet mellan gårdarna
Tack vare husens gestaltning skapas mindre gårdsmiljöer bland bostadsrätterna som skapar samvaro för föreningens medlemmar. Förutom de gemensamma gårdarna ingår en stor balkong eller uteplats till varje lägenhet. De som bor i markplan får utöver sin uteplats en mindre trädgårdsyta till sitt förfogande.

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt av Peab ikommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Ta chansen att vara med från början
Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så får du förtur på bostäderna när försäljningen startar. Lägenheterna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet. Säljpremiär planeras till hösten 2019.
Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Caroline Andersson, Peab

Projektledare

Telefon: 0522-64 24 16

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.