Om projektet

Bo naturligt och skönt - nära stan!

Ingareds Ängar. Bo naturlig skönt - nära stan!
Strax utanför Alingsås hittar du Ingared, en gemytlig ort inbäddad i sagolik miljö med ungefär 1 700 invånare. Det är ingen överdrift att säga att Brf Lindängen har ett perfekt läge med närheten till skolor och endast 700 meter till badplatsen. Här finns även motionsleder, ett aktivt byalag och ett flertal lekplatser och stora grönområden. Här finns också en hel del bekvämligheter som kan vara bra att ha nära till hands, vad sägs om en liten butik, bibliotek, fritidsgård, vårdcentral och äldreboende, pizzeria och en härlig anläggning för skateboard och inlines. Helt enkelt ett "eget" minisamhälle med det mesta du behöver.

Nära till centrum och vidare därifrån
Från våra nybyggda lägenheter är det nära till centrala stan, till charmiga Alingsås tar det bara 10 minuter med bilden. För dig som jobbar i Göteborg kan det vara skönt att veta att tåget bara tar ungefär 30 minuter från station till station. Åker du hellre kommunalt har du närmsta busshållplats precis intill bostadsområdet och 500 meter bort avgår expressbussar som tar dig till Göteborg.

Brf Lindängen, ett mycket bra val
Brf Lindängen erbjuder ett nytt fräscht boende där vi lagt omsorg om detaljerna. Bostäder i en småskalig miljö och möjlighet till en alldeles egen lagom stor tomt. Närheten till natur, vatten, skog och ängar är mervärden utöver det vanliga. Här finns lugnet - en bit från storstaden, men ändå nära, så nära att det inte är några problem att pendla till jobbet. Barnen kan cykla och gå till det mesta

Populära hustyper
I Ingared erbjuder vi ett idylliskt bostadsområde som smälter väl in i miljön. Husen bygger på den svenska trähustraditionen med sitt enkla rena formspråk. Det är en boendeform som tilltalar många människor och som ligger någonstans mittemellan en traditionell lägenhet och ett radhus.

Rymlig lägenhet med stor balkong eller privat trädgård
Lägenheterna ryms i fem tvåvåningshus kring en gemensam gård. Vi erbjuder lägenheter om 2-4 rum och kök, där det även ingår ett förråd till varje bostad. Bostaden har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymmen, klädkammare och badrum med tvättmöjligheter.

I många av de större lägenheterna går det att välja bort en vägg så att du får en mer öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vi erbjuder även möte med vår kundansvarig där du får möjlighet att påverka hur lägenheten kommer att se ut. Det kan handla om att välja vitvaror till köket, kulörer på väggarna, att byta golv eller köksluckor. Allt handlar om att få möjlighet att sätta sin egen personliga touch på bostaden redan från början.

Skönt uteliv
I Brf Lindängen har vi också satsat extra på att du ska kunna njuta av ett skönt uteliv. Väljer du en lägenhet på plan 1 ingår en stor trädgård på cirka 100-220 kvadratmeter. På plan 2 får alla lägenheter en rymlig balkong om cirka 11-14 kvm. På gårdarna mellan husen finns också en gemensam uteplats som skapar samvaro för alla som bor i området.

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Lindängen kommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Alla bilder

Kontakt

Jessica Ahlgren, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 0322-30 34 07

Andra intressanta projekt