Om projektet

Innovatum Living - en plats där allt möjligt är möjligt!

Innovatum Living - en plats där allt möjligt är möjligt!
Mitt i Trollhättans kreativa hjärta och i en miljö som sjuder av växtkraft utvecklar Peab det fräcka, genuina och nyskapande bostadsområdet Innovatum Living. Med rötter i den stolta industrihistorien och med samma framåtanda som de första visionärerna bygger Peab totalt 250 nya bostäder med en första inflyttning 2020. Innovatum Living är starkt präglat av Trollhättans industrihistoria - en spännande bro mellan gammalt och nytt.

Innovatum Living, Brf Turbinen
Brf Turbinen är den första bostadsrätten som är till försäljning i området och innehåller 81 lägenheter fördelade på 2-4 rum och kök. Vi har valt namnet på den första föreningen med omsorg och med omtanke om industrihistorien samt verksamheten i Innovatum. Området är både nyskapande och tidlöst, att bo i Innovatum är ett medvetet val för dig som vill ha en aktiv fritid, nära till stan men ändå bo sjönära.

Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar
Vi är inne i ett tidigt skede och planering pågår för fullt men lämna in en intresseanmälan redan idag så säkrar du din köplats. Vi fördelar lägenheterna efter kötid på projektet.

Så här tar du dig hit med bil
Följ skyltning "Innovatum" från Europaväg 45. När du svängt av från 45:an följer du Lasarettsvägen. Kör rakt fram i första rondellen vid Circle K och rakt fram även i andra rondellen, vid slussportarna. Efter cirka 150 meter, sväng vänster mot Science Center och Turistbyrån (efter Film i Väst). Det finns gott om gratis parkeringsplatser inom Innovatumområdet.

Så tar du dig hit med buss
Lokalbuss åker från Trollhättans Resecentrum (vid tågstationen) via Drottningtorget och genom Innovatumområdet. Närmsta hållplats: Innovatum

Så tar du dig hit med tåg
Mellan Trollhättan och Göteborg tar det cirka 35 minuter med tåg och drygt en timme med buss. Tågtrafiken mellan Göteborg och Oslo/Karlstad passerar Trollhättan vilket ger bra tågförbindelser. Till Stockholm tar man sig antingen via Göteborg eller från Öxnered och Vänersborg med X2000.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Sofia Sandflo, Svensk Fastighetsförmedling

Mäklare

Telefon: 0520-428020

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.