3D-bild. Med reservation för ändringar

Södra Innovatumområdet, TrollhättanA1202 - Dieselloksgatan 11 A

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 8Rum:3Boarea:95 kvmAvgift:4 229 kr

Både tidslöst och nyskapande

Få platser bär på en så stolt historia som Innovatum. Att få utveckla bostäder på denna plats är en fantastisk möjlighet.

Öppna ytor och generöst ljusinsläpp
Du som köper en lägenhet i Brf Turbinen har inte bara försäkrat dig om en exklusiv och annorlunda bostad. Alla lägenheter med balkong mot väster kan njuta av magiska solnedgångar över Åkerssjö. Det kommer även finnas möjlighet att påverka bostaden, bland annat genom att välja köksinredning, bänkskivor och annat som gör bostaden mer personlig. Alla val görs i ett personligt möte. Till varje lägenhet följer ett förråd och möjlighet till garageplats under jord.

En lättare och roligare vardag
Få dina matkassar hemlevererade direkt. I Brf Turbinen finns ett rum avsett för matleverans vid ingången till huset. Brf Turbinen har både övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal.

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I månadsavgiften ingår värme, digital-TV, bredband, IP-telefoniabonnemang, avsättning till föreningens framtida underhåll, ekonomisk och teknisk förvaltning samt kostnader för gemensamma anläggningar. Miljöhus för sophantering placeras vid infart till området.

Hur mycket vill du betala för din nya bostad?
Du som väljer att köpa någon av de 69 lägenheterna i Brf Turbinen har själv möjlighet att avgöra prislappen. Så här går det till: Om du inte hunnit bygga upp något stort sparkapital ännu, eller inte vill låsa upp dina pengar i bostaden, kan du välja att köpa den till ett lägre pris, mot en högre månadsavgift. Om du däremot har pengar som du vill investera i bostaden kan du välja att betala ett högre pris, vilket ger dig en lägre månadsavgift. Ditt val påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen.

Kontakta våra mäklare för mer information om Brf Turbinen
Sofia Sandflo
Mobil:0707-461133
Sofia.sandflo@svenskfast.se

Sofia Adolfsson
Mobil 0769-494984
Sofia.adolfsson@svenskfast.se