Välplanerat kök

Södra Innovatumområdet, TrollhättanB1303 - Dieselloksgatan 11 B

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 8Rum:3Boarea:70 kvmAvgift:4 150 kr

Tre rum och kök i modern stil

Modern trea med fönster i tre väderstreck och inglasad balkong. Här bor du på ljusa, luftiga ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Treorna i Brf Turbinen är på 70 kvm och här får du ett eget våningsplan som du når med hiss. Här möts du av en välplanerad öppen planlösning och fönster i tre väderstreck. Från den inglasade balkongen njuter du av morgonsolen och har utsikt över den grönskande innergården.

God standard
Lägenheterna håller en genomgående hög nivå, allting är noga utvalt för att passa ihop och skapa en trivsam helhet. Mattlackad ekparkett i samtliga rum och vackert vitmålade väggar som gör det enkelt att börja inreda och själv addera de färgelement du önskar. Alla vitvaror kommer från Electrolux, samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.
 
Till varje lägenhet följer ett förråd, gemensamhetslokal, möjlighet till garageplats och övernattningslägenhet för gäster. Innovatums läge gör det dessutom möjligt att ta del av såväl stadens puls som storslagna naturupplevelser.

Detta ingår i månadsavgiften
I månadsavgiften ingår värme, digital-TV, bredband, IP-telefoniabonnemang, avsättning till föreningens framtida underhåll, ekonomisk och teknisk förvaltning samt kostnader för gemensamma anläggningar.


Ingen budgivning! 
Lägenheterna säljs till fast pris.