Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
3D-bild. Med reservation för ändringar

Södra Innovatumområdet, TrollhättanC1503 - Dieselloksgatan 11 C

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:6 / 8Rum:3Boarea:70 kvmAvgift:4 150 kr

Nästa visning:

Välkommen till Brf Turbinen!

Läs mer

Tre rum och kök i modern stil

Få ett helt våningsplan för dig själv, med slussarna alldeles runt knuten.

Treorna i Brf Turbinen är på 70 kvm och här får du ett eget våningsplan som du når med hiss. Här möts du av en välplanerad öppen planlösning och fönster i tre väderstreck. Från den inglasade balkongen njuter du av morgonsolen och har utsikt över den grönskande innergården.

God standard
Lägenheterna håller en genomgående hög nivå, allting är noga utvalt för att passa ihop och skapa en trivsam helhet. Mattlackad ekparkett i samtliga rum och vackert vitmålade väggar som gör det enkelt att börja inreda och själv addera de färgelement du önskar. Alla vitvaror kommer från Electrolux, samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.
 
Till varje lägenhet följer ett förråd, gemensamt rum för matleveranser, gemensamhetslokal, möjlighet till garageplats och övernattningslägenhet för gäster. Innovatums läge gör det dessutom möjligt att ta del av såväl stadens puls som storslagna naturupplevelser.

Detta ingår i månadsavgiften
I månadsavgiften ingår värme, digital-TV, bredband, IP-telefoniabonnemang, avsättning till föreningens framtida underhåll, ekonomisk och teknisk förvaltning samt kostnader för gemensamma anläggningar.

Välj pris - Ingen budgivning! 
Du som väljer att köpa en lägenhet i Brf Turbinen kommer att kunna välja mellan två prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Ingen budgivning! 
Lägenheterna säljs till fast pris.