Södra Innovatumområdet, TrollhättanD1101 - Dieselloksgatan 11 D

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 8Rum:4Boarea:102 kvmAvgift:5 516 kr

Fyra rum och kök i industriell New York stil

Exklusiv lägenhet med hela 3,12 i takhöjd och gott om förvaring.

I södra änden av det dynamiska, framåtblickande Innovatumområdet ligger Brf Turbinens huvudbyggnad som ett stycke industrihistoria. Bakom den imponerande gamla tegel- och stålfasaden väntar samtidigt några av Trollhättans mest spännande bostäder. Här samsas hundraårig och toppmodern arkitektur i genomgående fyrarummare med högt i tak och gott om förvaring.

Öppna ytor och generös takhöjd
Lägenheten präglas av en luftig, rymlig känsla. Det åstadkommer vi dels med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, dels med stora skjutdörrar i glas som leder från både sovrum och vardagsrum ut till den invändiga balkongen.

I det moderna köket har vi dragit nytta av den generösa takhöjden genom att sätta in dubbla rader med väggskåp. Det blir både stiligt, praktiskt och inbjudande, precis som ett drömkök ska vara. Förutom det komplett utrustade badrummet har varje lägenhet en gästtoalett.

God standard
Lägenheterna håller en genomgående hög nivå, allting är noga utvalt för att passa ihop och skapa en trivsam helhet. Mattlackad ekparkett i samtliga rum och vackert vitmålade väggar som gör det enkelt att börja inreda och själv addera de färgelement du önskar.

Till varje lägenhet följer ett förråd, gemensamhetslokal, möjlighet till garageplats och övernattningslägenhet för gäster. Innovatums läge gör det dessutom möjligt att ta del av såväl stadens puls som storslagna naturupplevelser.

Detta ingår i månadsavgiften
I månadsavgiften ingår värme, digital-TV, bredband, IP-telefoniabonnemang, avsättning till föreningens framtida underhåll, ekonomisk och teknisk förvaltning samt kostnader för gemensamma anläggningar.


Ingen budgivning! 
Lägenheterna säljs till fast pris.