Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Köket

Södra Innovatumområdet, TrollhättanD1303 - Dieselloksgatan 11 D

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 8Rum:3Boarea:70 kvmPris:2 675 000 krAvgift:4 150 kr

Nästa visning:

Välkommen till Brf Turbinen!

Läs mer

Tre rum och kök i modern stil

Välplanerade trerummare på 70 kvadratmeter på eget våningsplan. Fönster i tre väderstreck och inglasad balkong.

Treorna i Brf Turbinen är på 70 kvm och här får du ett eget våningsplan som du når med hiss. Här möts du av en välplanerad öppen planlösning och fönster i tre väderstreck. Från den inglasade balkongen njuter du av morgonsolen och har utsikt över den grönskande innergården.

God standard
Lägenheterna håller en genomgående hög nivå, allting är noga utvalt för att passa ihop och skapa en trivsam helhet. Mattlackad ekparkett i samtliga rum och vackert vitmålade väggar som gör det enkelt att börja inreda och själv addera de färgelement du önskar. Alla vitvaror kommer från Electrolux, samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.
 
Till varje lägenhet följer ett förråd, gemensamhetslokal, möjlighet till garageplats och övernattningslägenhet för gäster. Innovatums läge gör det dessutom möjligt att ta del av såväl stadens puls som storslagna naturupplevelser.

Detta ingår i månadsavgiften
I månadsavgiften ingår värme, digital-TV, bredband, IP-telefoniabonnemang, avsättning till föreningens framtida underhåll, ekonomisk och teknisk förvaltning samt kostnader för gemensamma anläggningar.

Ingen budgivning! 
Lägenheterna säljs till fast pris.