Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
3D-bild. Med reservation för ändringar

Södra Innovatumområdet, TrollhättanE1302 - Dieselloksgatan 11 E

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 8Rum:4Boarea:100 kvmAvgift:5 438 kr

Nästa visning:

Välkommen till Brf Turbinen!

Läs mer

Både tidslöst och nyskapande

Innovatum området är unikt så vill vi även att de nya bostäderna ska uppfattas.

Du som köper en lägenhet i Brf Turbinen har inte bara försäkrat dig om en exklusiv och annorlunda bostad. Till varje lägenhet följer ett förråd, gemensamt rum för matleveranser, gemensamhetslokal, möjlighet till garageplats under jord och övernattningslägenhet. Innovatums läge gör det dessutom möjligt att ta del av såväl stadens puls som storslagna naturupplevelser.
 
God standard och gott om tillval
Lägenheterna håller en genomgående hög nivå, allting är noga utvalt för att passa ihop och skapa en trivsam helhet. Mattlackad ekparkett i samtliga rum och vackert vitmålade väggar som gör det enkelt att börja inreda och själv addera de färgelement du önskar. Det kommer även finnas möjlighet att påverka bostaden, bland annat genom att välja köksinredning, bänkskivor och annat som gör bostaden mer personlig
 
I Brf Turbinen görs alla tillval på köksinredning, badrumsinredning och garderob hos Vedum så att du kan välja ur ett brett sortiment. Alla vitvaror kommer från Electrolux, samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.
 
Detta ingår i månadsavgiften
I månadsavgiften ingår värme, digital-TV, bredband, IP-telefoniabonnemang, avsättning till föreningens framtida underhåll, ekonomisk och teknisk förvaltning samt kostnader för gemensamma anläggningar.
 
Välj pris - Ingen budgivning! 
Du som väljer att köpa en lägenhet i Brf Turbinen kommer att kunna välja mellan två prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.
 
Hos oss slipper du dubbel boendekostnad. Det försäkrar vi dig om! 
När du köper ditt nya hem av Peab Bostad ingår en försäkring mot dubbel boendekostnad och du slipper dubbla boendekostnader om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning. Skulle du bli ofrivilligt arbetslös eller långtidssjukskriven ingår även en Bo-kvar försäkring. Försäkringarna täcker månadsavgiften till bostadsrättsföreningen, upp till ett år.

Kontakta våra mäklare för mer information om Brf Turbinen 
Sofia Sandflo
Mobil:0707-461133
Sofia.sandflo@svenskfast.se

Sofia Adolfsson
Mobil 0769-494984
Sofia.adolfsson@svenskfast.se