Inspirationsbild. Med reservation för ändringar.

Stenungsund, KvarnhöjdenKvarnhöjden bostadsrätter

Kommande
Säljstart:Preliminärt 2020Tillträde:Preliminärt 2022Bostäder:50Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Flerbostadshus

Bostadsrätter nära havet

På Kvarnhöjden i Jörlanda, ca 4 mil norr om Göteborg, planerar Peab att bygga bekväma och prisvärda lägenheter bara 700 m från havet.

Kommunikationer och service
Kvarnhöjden ligger högt beläget i det övrigt flacka landskapet med ett havsnära läge utmed kusten mellan Göteborg och Stenungsund. Med Kvarnhöjdens goda kommunikationsläge når du Göteborgsregionens arbets- och serviceutbud med bil på ca. 30 minuter, och Stenungsunds centrum inom 10 minuter. Området trafikeras även flitigt med buss för de som föredrar att åka kollektivt. För de som föredrar tåg finns närmsta station i Stora Höga, bara 3 km från Kvarnhöjden.

I områdets direkta närhet ligger Jörlandaskolan, en grundskola för årskurserna 0 - 6. Annan barnomsorg tillgodoses med flera förskolor och familjedaghem. Gällande service finns både livsmedelsbutik, pizzeria och bensinstation i anslutning till området. Här skapar det kustnära läget förutsättningar för attraktiva boende- och fritidsmiljöer och det finns både strövområden och anlagda badplatser i Kvarnhöjdens direkta närhet.

Välj pris!
De som väljer att köpa en bostadsrätt i Kvanhöjden kommer även att ha möjlighet att välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

I nuläget är området under planering och priser och storlekar ännu inte fastställda. Lämna in en intresseanmälan redan idag så kommer vi att kontakta dig med information i god tid innan bostädernas försäljningsstart som planeras till 2020.

Kontaktpersoner
Sandra Nordenstam

Sandra NordenstamPeab0733-37 13 70Kontakta mig via e-post

Dokument & Länkar

Stenungsunds kommun