Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Inspirationsbild. Med reservation för ändringar.

Stenungsund, KvarnhöjdenKvarnhöjden villor

Kommande
Säljstart:Preliminärt 2021Tillträde:Preliminärt 2022Bostäder:150Upplåtelseform:Äganderätt

Trivsamt villaområde nära havet

På Kvarnhöjden i Jörlanda, ca. 4 mil norr om Göteborg, planerar Peab att bygga havsnära villor i olika storlekar.

Kommunikationer och service
Kvarnhöjden ligger fint beläget på en höjd i det övrigt flacka landskapet med ett havsnära läge utmed kusten mellan Göteborg och Stenungsund. Med Kvarnhöjdens goda kommunikationsläge når du Göteborgsregionens arbets- och serviceutbud med bil inom 30 minuter. Stenungsunds centrum når du inom 10 minuter. Området trafikeras även flitigt med buss för de som föredrar att åka kollektivt. För de som föredrar tåg finns närmsta station i Stora Höga, bara 3 km från Kvarnhöjden.

I områdets direkta närhet ligger Jörlandaskolan, en grundskola för årskurserna 0 - 6. Annan barnomsorg tillgodoses med flera förskolor och familjedaghem. I anslutning till området ligger både livsmedelsbutik, pizzeria och bensinstation. Det kustnära läget skapar förutsättningar för både attraktiva boende- och fritidsmiljöer och det finns både strövområden och anlagda badplatser i Kvarnhöjdens direkta närhet.

Fast pris!
Villorna kommer att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

I nuläget är området under planering och priser och storlekar ännu inte fastställda. Lämna in en intresseanmälan redan idag så kommer vi att kontakta dig med information i god tid innan bostädernas försäljningsstart som planeras till 2021.

Information om planarbetet
Kommunfullmäktige har 2019-10-10 beslutat att anta detaljplanen för Kvarnhöjden. Antagandebeslutet anslogs på kommunens anslagstavla under tiden 2019-10-14 till om med 2019-11-04. Sju överklaganden på antagandebeslutet har kommit in. Överklagandena har skickats vidare till Mark- och Miljödomstolen i Vänersborg för prövning.

Vi uppdaterar hemsidan, så snart vi får mer information från mark och miljödomstol.

Kontaktpersoner
Dokument & Länkar

Stenungsunds kommun

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?