Om projektet

Trivsamt villaområde nära havet

Kommunikationer och service
Kvarnhöjden ligger fint beläget på en höjd i det övrigt flacka landskapet med ett havsnära läge utmed kusten mellan Göteborg och Stenungsund. Med Kvarnhöjdens goda kommunikationsläge når du Göteborgsregionens arbets- och serviceutbud med bil inom 30 minuter. Stenungsunds centrum når du inom 10 minuter. Området trafikeras även flitigt med buss för de som föredrar att åka kollektivt. För de som föredrar tåg finns närmsta station i Stora Höga, bara 3 km från Kvarnhöjden.

I områdets direkta närhet ligger Jörlandaskolan, en grundskola för årskurserna 0 - 6. Annan barnomsorg tillgodoses med flera förskolor och familjedaghem. I anslutning till området ligger både livsmedelsbutik, pizzeria och bensinstation. Det kustnära läget skapar förutsättningar för både attraktiva boende- och fritidsmiljöer och det finns både strövområden och anlagda badplatser i Kvarnhöjdens direkta närhet.

Fast pris!
Villorna kommer att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

I nuläget är området under planering och priser och storlekar ännu inte fastställda. Lämna in en intresseanmälan redan idag så kommer vi att kontakta dig med information i god tid innan bostädernas försäljningsstart som planeras till 2020.

Läget

Området Kvarnhöjden ligger i Jörlanda, ca 10 km söder om Stenungsunds centrum och ca. 40 km norr om Göteborg med E6:an lättillgänglig. Området ligger högt beläget i det övrigt relativt flacka landskapet och har 700 meter till havet.

Aktuellt

Detaljplaneprocessen pågår.

Nu pågår detaljplanearbetet för Kvarnhöjden och vi väntar på att planen ska vinna laga kraft. Du som är intresserad utav att följa detaljplaneprocessen hittar mer information om detta på Stenungsunds kommuns http://www.stenungsund.se/webbsidor/huvudmeny/byggabomiljo/samhallsplanering/pagaendedetaljplaner/bostaderkvarnhojden.4.3d098754133c9ae88038000193.html">hemsida. Lämna gärna in din intresseanmälan redan idag så kommer vi att kontakta dig i god tid innan bostädernas säljpremiär.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Daniel Folke, Peab

Säljare

Telefon: 0733-37 30 93

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.