Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
3D-bild. Med reservation för ändringar

Göteborg, KvibergKvibergs Trädgård - Friköpta radhus

Försäljning pågår
Tillträde:Hösten 2020Bostäder:24Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusBoyta:121-155 kvmPris:5 475 000-6 195 000 kr

Friköpta radhus nära city

Radhus med äganderätt nära city Göteborg. Välkommen till Kvibergs Trädgård.

Mellan Gamlestadens upplivande myller och Utbys lugna villastråk. Nära naturliv och citypuls. Flexibla och genomtänkta planlösningar som passar såväl den lilla som den stora familjen. I den första etappen säljs hus nummer 19-45. I den andra etappen säljs hus nummer 5,7,9,11, 13, 15, 17, 10, 12 och hus 14.

Bo uppe, umgås nere
Husen i Kvibergs Trädgård bygger på vårt omtyckta koncepthus Villa Vänern, 2-plans radhus på 121 kvm. Här bor du på ljusa och öppna ytor med tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla bekvämligheter.

Stora möjligheter med inredningsbar vind
Lekrum, kontor eller mysigt TV-rum? Som tillval erbjuder vi dig möjlighet att få en inredd vind om hela 28-34 kvm (extra BOA). Vill du inte inreda vinden så är den förberedd för att du ska kunna göra det när det passar dig och din livssituation.

Ingen budgivning
Att köpa hus är en av livets stora affärer. Det är mycket att ta hänsyn till och många beslut att fatta. För att underlätta processen betalar du ett fast pris när du köper ett radhus med äganderätt av Peab. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Välkommen att kontakta mäklarna för att boka en personlig visning på plats!

Kontaktpersoner
Maria Bjurstam-Ericson

Maria Bjurstam-EricsonBjurfors031-733 20 26Kontakta mig via e-post

Therese Bjurenlind

Therese BjurenlindBjurfors031-733 20 99Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt