3D-bild. Med reservation för ändringa

Kviberg, Göteborg5 - Ingrid Wallbergs gata 5

Såld
Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:5Boyta:121 kvmTomtyta:207 kvm

Nästa visning:

Välkommen på tomtvisning!

Läs mer

Åh vilket bra läge!

Välkommen till Kvibergs Trädgård och detta nya radhus med flexibla och genomtänkta planlösningar som passar såväl den lilla som den stora familjen.

Radhus med äganderätt nära city
På områdets första återvändsgata kommer detta välplanerade radhus med gavel mot öster uppföras. Här bor du på ljusa och öppna ytor och har dessutom plats för en rejäl altan i soligt söderläge. Köket och vardagsrummet ligger i anslutning till varandra, avskilt av en bardisk, vilket ger ett förutsättningar för ett socialt och trivsamt hem. Boarean är 121 kvm och dessutom finns möjlighet till inredning av vind som ger ytterligare 34 kvm, dvs totalyta om 155 kvm. Denna extra våning kan du antingen välja att ha som tre mindre rum eller ett större, exempelvis ett perfekt tv-rum

Valmöjligheter även för dina uteytor
Tomtstorlekarna varierar mellan cirka 200-300 m² och med våra tillval kan du välja precis hur du vill ha den utformad - grästomt, stor terrass eller mindre altan? Gillar du att pyssla i trädgården kan du även välja ett fristående förråd som tillval, utmärkt för redskapen eller utemöblerna.

Som tillval erbjuds även carport.

Fast pris, ingen budgivning
Bostäderna i Kvibergs Trädgård säljs till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger. Dessutom ingår Peabs skräddarsydda försäkring mot dubbel boendekostnad.

Kontaktpersoner
Marcus Cyrillus

Marcus CyrillusBjurfors031-733 20 29Kontakta mig via e-post

Maria Bjurstam-Ericson

Maria Bjurstam-EricsonBjurfors031-733 20 26Kontakta mig via e-post