3D-bild. Med reservation för ändringar

Kviberg, Göteborg33 - Ingrid Wallbergs gata 33

Såld
Tillträde:Hösten 2020Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:5Boyta:121 kvmTomtyta:208 kvm

Nästa visning:

Välkommen på tomtvisning!

Läs mer

Åh vilket bra läge!

Välkommen till Kvibergs Trädgård och detta nya radhus med flexibla och genomtänkta planlösningar som passar såväl den lilla som den stora familjen.

Radhus med äganderätt nära city
I detta välplanerade radhus med gavel mot öster finns allt som barnfamiljen kan önska. Köket öppnar sig mot vardagsrummet som badar i ljus. Möjlighet till inredning av vind som ger ytterligare 34 kvm, dvs totalyta om 155 kvm. Denna extra våning kan du antingen välja att ha som tre mindre rum eller ett större, exempelvis ett perfekt tv-rum.

Öppen planlösning och möjlighet skräddarsy bostaden
I Kvibergs Trädgård erbjuds stora möjligheter för dig att skräddarsy bostaden! Här bor du på ljusa och öppna ytor med tre till fyra sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare, ett allrum och dubbla parkeringsplatser och du har alla bekvämligheter.

Den öppna planlösningen på entréplanet gör detta till en plats dit du gärna bjuder hem vänner och släkt. Köket är utrustat med energieffektiva vitvaror, bra arbetsytor och förvaring. Kök och vardagsrum i öppet samband med avskiljande bardisk gör det enkelt att umgås under matlagningen. Sovrummen är placerade på övervåningen tillsammans med ett stort badrum, en klädkammare och ett allrum. Vill du ha ett extra sovrum istället för allrum kan du välja det som tillval. Som tillval erbjuds även carport för extra skydd åt din bil.

Valmöjligheter även för dina uteytor
Tomtstorlekarna varierar mellan cirka 200-300 m² och med våra tillval kan du välja precis hur du vill ha den utformad - grästomt, stor terrass eller mindre altan? Gillar du att pyssla i trädgården kan du även välja ett fristående förråd som tillval, utmärkt för redskapen eller utemöblerna.

Fast pris, ingen budgivning
Bostäderna i Kvibergs Trädgård säljs till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger. Dessutom ingår Peabs skräddarsydda försäkring mot dubbel boendekostnad.

Kontaktpersoner
Marcus Cyrillus

Marcus CyrillusBjurfors031-733 20 29Kontakta mig via e-post

Maria Bjurstam-Ericson

Maria Bjurstam-EricsonBjurfors031-733 20 26Kontakta mig via e-post