Om projektet

Moderna bostadsrätter med stan runt hörnet.

Välkommen till Kvibergs Ängar
Kvibergs Ängar blir en bekväm och trivsam boendemiljö med radhus uppblandat med flerbostadsbebyggelse, verksamhet och service. Det befintliga naturområdet längs Säveån och Kvibergsbäcken samt den vackra kulturmiljön kring Kvibergsnäs landeri kommer att bevaras och en del av området kommer att utformas till en grönskande park, perfekt för promenader och avkoppling.

Service och kommunikationer
Kvibergs ängar blir ett modernt område med mycket att bjuda på. Här bor man naturnära men samtidigt bara tio minuter från centrala Göteborg. Inom området planeras både livsmedelbutik, förskola och en handelsträdgård vid Kvibergs Broväg.

På promenadavstånd från Kvibergs Ängar pågår även utvecklingen av handelskvarteret Nya Kulan som kommer att erbjuda en blandning av restauranger, handel och service som livsmedelsaffär, apotek och bank. All övrig tänkbar service finns på bekvämt avstånd i Gamlestaden. För dig som åker kommunalt finns det även mycket goda kommunikationer. Storstadslivets puls ligger runt hörnet och du tar dig lätt in till Göteborg centrum med både buss och spårvagn som trafikerar med flera högtrafiklinjer.

Olika stilar och storlekar
Vår arkitekt har stort fokus på att skapa bostäder för olika typer av människor. För visst skiljer sig behoven beroende på om du är ung singel, barnfamilj eller ett äldre par med utflugna barn? I de kommande husen kommer det att finnas bostäder mellan 1-4 rok.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga touch på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för känna dig som hemma redan vid inflyttning. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter maximalt. Vår ambition är att alla lägenheter ska ha minst en stor balkong eller uteplats och ett rejält förråd. Dessutom planeras både gemensamhetslokal och övernattningslägenhet till föreningen.

Välj pris - Ingen budgivning!
De som väljer att köpa en lägenhet på Kvibergs Ängar kommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna in en intresseanmälan redan idag så säkrar du din köplats och vi kommer att kontakta dig i god tid innan lägenheternas säljpremiär som planeras till våren 2018.

Aktuellt

Pågående revideringar av detaljplanen

Nu pågår detaljplanearbetet för Kvibergs Ängar och vi väntar på att planen ska vinna laga kraft så att vi kan påbörja försäljningen. Du som är intresserad utav att följa detaljplaneprocessen hittar mer information om detta på Göteborg stads hemsida under plan och byggprojekt. Förnärvarande arbetar kommunen med mindre revideringar av planen som dessvärre medfört förseningar i planprocessen. Säjlpremiär för Kvibergs Ängar planeras till tidigast våren 2016.

Lämna gärna in din intresseanmälan redan idag så kommer vi att kontakta dig i god tid innan bostädernas säljpremiär.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Caroline Svanberg, Svensk Fastighetsförmedling

Mäklare

Telefon: 031 719 58 01

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.