Om objektet

Bo granne med skidspåret, 12 minuter från centrala Göteborg

Bo och koppla av i Göteborgs mest aktiva stadsdel!
Nordöstra Göteborg blomstrar som aldrig förr och Kviberg har under de senaste åren utvecklats till ett av Sveriges häftigaste aktivitetsområde. Här bygger vi nu Kvibergs Landeri - helt nya bostäder med semesterkänsla och granne med allt från skidåkning till skogspromenader. Enligt Göteborgs stadsarkitekt, Björn Siesjö, kommer det här att bli ett av stadens viktigaste centrumområden i framtiden.

Ljusa och välplanerade lägenheter.
Lägenheterna i Kvibergs Landeri är ritade av Cilla Jansson och Peter Sallmén, Tengbom arkitekter. Med sinne för detaljer och en bred erfarenhet har de ritat lägenheter med naturligt ljus och rejäl takhöjd. Mervärden som rundgång i de flesta lägenheterna och goda siktlinjer så man enkelt ska kunna orientera sig i förhållande till väderstrecken är ett annat mervärde.Stora förråd i källare och ett välutrustat cykelförråd. Här finns även en övernattningslägenhet med sovplats för upp till sex personer samt innergård med grillplats och utemöbler. Utöver standardinredningen i lägenheten som vår inredare valt ut har du möjlighet att välja till utrustning och inredningsdetaljer vid ett personligt möte.

Ett nytt tryggt kvarter.
Husen binds ihop av lummiga naturstigar, bilfria mötesplatser och en lekplats för barnen. Genom kvarteret går dessutom en grönskande allé som gör att du kan promenera hela vägen från ytterdörren till buss och spårvagnshållplatsen på en ordentligt upplyst gång.

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Kvibergs Landeri kommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Visningar

Nästa visning: 21 oktober

Adress
Kvibergsvägen, cirka 50 meter väster om Kvibergsnäs Allé, Välkommen att prata med våra mäklare, ingen anmälan krävs.
Kommentar
Välkommen på markvisning. Visningsbod på plats.
När
14:00-15:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Camilla Englawik, Svensk Fastighetsförmedling

Alla bilder

Kontakt

Caroline Svanberg, Svensk Fastighetsförmedling

Mäklare

Telefon: 031 719 58 01

Camilla Englawik, Svensk Fastighetsförmedling

Mäklare

Telefon: 0737-44 02 80

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.