Om projektet

Bekväma radhus nära stan och naturen

Välkommen till Kvibergs Ängar
Kvibergs Ängar blir en bekväm och trivsam boendemiljö med radhus uppblandat med flerbostadsbebyggelse, verksamhet och service. Det befintliga naturområdet längs Säveån och Kvibergsbäcken samt den vackra kulturmiljön kring Kvibergsnäs landeri kommer att bevaras och en del av området kommer att utformas till en grönskande park, perfekt för promenader och avkoppling.

Service och kommunikationer
Kvibergs ängar blir ett modernt område med mycket att bjuda på. Här bor man naturnära men samtidigt bara tio minuter från centrala Göteborg. Inom området planeras för både livsmedelbutik, förskola och en handelsträdgård vid Kvibergs Broväg.

På promenadavstånd från Kvibergs Ängar pågår även utvecklingen av det nya handelskvarteret Nya Kulan som kommer att erbjuda en blandning av restauranger, handel och service som livsmedelsaffär, apotek och bank. All övrig tänkbar service finns på bekvämt avstånd i Gamlestaden. För dig som åker kommunalt finns det även mycket goda kommunikationer. Storstadslivets puls ligger runt hörnet och du tar dig lätt in till Göteborg centrum med både buss och spårvagn som trafikerar med flera högtrafiklinjer.

Välj pris- Ingen budgivning!
De som väljer att köpa ett radhus på Kvibergs Ängar kommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Radhusen kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning, först till kvarn gäller.

Området är under planering och säljpremiär planeras till 2018. Varmt väkommen att lämna in din intresseanmälan redan idag så kommer vi att kontakta dig så snart vi har mer information om priser, planlösningar eller datum för områdets säljpremiär!

Aktuellt

Pågående revideringar av detaljplanen

Nu pågår detaljplanearbetet för Kvibergs Ängar och vi väntar på att planen ska vinna laga kraft så att vi kan påbörja försäljningen. Du som är intresserad utav att följa detaljplaneprocessen hittar mer information om detta på Göteborg stads hemsida under plan och byggprojekt. Förnärvarande arbetar kommunen med mindre revideringar av planen som dessvärre medfört förseningar i planprocessen. Säjlpremiär för Kvibergs Ängar planeras till tidigast våren 2016.

Lämna gärna in din intresseanmälan redan idag så kommer vi att kontakta dig i god tid innan bostädernas säljpremiär.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Maria Nergården, Peab

Marknadskoordinator

Telefon: 031-700 85 87

Dokument & länkar

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.