Om projektet

Bekväma radhus nära stan och naturen

Välkommen till Kvibergs Ängar
Kvibergs Ängar blir en bekväm och trivsam boendemiljö med radhus uppblandat med flerbostadsbebyggelse, verksamhet och service. Det befintliga naturområdet längs Säveån och Kvibergsbäcken samt den vackra kulturmiljön kring Kvibergsnäs landeri kommer att bevaras och en del av området kommer att utformas till en grönskande park, perfekt för promenader och avkoppling.

Service och kommunikationer
Kvibergs ängar blir ett modernt område med mycket att bjuda på. Här bor man naturnära men samtidigt bara tio minuter från centrala Göteborg. Inom området planeras för både livsmedelbutik, förskola och en handelsträdgård vid Kvibergs Broväg.

På promenadavstånd från Kvibergs Ängar pågår även utvecklingen av det nya handelskvarteret Nya Kulan som kommer att erbjuda en blandning av restauranger, handel och service som livsmedelsaffär, apotek och bank. All övrig tänkbar service finns på bekvämt avstånd i Gamlestaden. För dig som åker kommunalt finns det även mycket goda kommunikationer. Storstadslivets puls ligger runt hörnet och du tar dig lätt in till Göteborg centrum med både buss och spårvagn som trafikerar med flera högtrafiklinjer.

Ingen budgivning
Att köpa hus är en av livets stora affärer. Det är mycket att ta hänsyn till och många beslut att fatta. För att underlätta processen betalar du ett fast pris när du köper ett radhus med äganderätt av Peab. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Området är under planering och säljpremiär planeras till hösten 2018. Varmt väkommen att lämna in din intresseanmälan redan idag så kommer vi att kontakta dig så snart vi har mer information om priser, planlösningar eller datum för områdets säljpremiär!

Aktuellt

Pågående revideringar av detaljplanen

Nu pågår detaljplanearbetet för Kvibergs Ängar och vi väntar på att planen ska vinna laga kraft så att vi kan påbörja försäljningen. Du som är intresserad utav att följa detaljplaneprocessen hittar mer information om detta på Göteborg stads hemsida underhttp://goteborg.se/wps/portal/invanare/bygga-o-bo/kommunens-planarbete/plan--och-byggprojekt/!ut/p/b1/hcvBUoMwFIXhZ-EJcjNkICxTCyUlBCJJBTYMokOhNK1Fy_TtxZUrx7P7Z76DalRhD7DnugHBqES1be9D334OF9tOP117TY73im4wg2wXRMB1kkcyERkkZAXVCuCPMfjvX63A_wU0zlawV6AkObg7RZBGJZCmGB83IULfjIGKZ8v14HNNyZbe0wd940fVmWkobHQtDtNHZ6usFE99sqU3-TqfUjANzDZfUm1eZMmWUDWYcoI90ZnnkMnxq8eL4yAZX87v6FxPFFPmfAOGJGaK/dl4/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/"> plan och byggprojekt. Förnärvarande arbetar kommunen med mindre revideringar av planen som dessvärre medfört förseningar i planprocessen. Säjlpremiär för Kvibergs Ängar planeras till tidigast våren 2016.

Lämna gärna in din intresseanmälan redan idag så kommer vi att kontakta dig i god tid innan bostädernas säljpremiär.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Daniel Folke, Peab

Säljare

Telefon: 0733-37 30 93

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.