Om projektet

Bekväma radhus nära stan och naturen

Åh, vilket bra läge!
Intill sommaräng och vattenblänk. Mellan Gamlestadens upplivande myller och Utbys lugna villatråk. Nära naturliv och citypuls.

Bo uppe, umgås nere
Husen i Kvibergs Trädgård bygger på vårt omtyckta koncepthus Villa Vänern, 2-plans radhus på 121 kvm. Här bor du på ljusa och öppna ytor med tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla bekvämligheter. Husen får carport, en extra parkeringsplats och utvändigt förråd. Behöver du mer utrymme kan du som tillval få inredd vind!

Ingen budgivning
Att köpa hus är en av livets stora affärer. Det är mycket att ta hänsyn till och många beslut att fatta. För att underlätta processen betalar du ett fast pris när du köper ett radhus med äganderätt av Peab. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Projektet är under planering och säljpremiär planeras till våren 2019
Varmt välkommen att lämna in din intresseanmälan redan idag så kommer vi att kontakta dig så snart vi har mer information om priser, planlösningar och datum för säljpremiär!

Aktuellt

Pågående revideringar av detaljplanen

Nu pågår detaljplanearbetet för Kvibergs Ängar och vi väntar på att planen ska vinna laga kraft så att vi kan påbörja försäljningen. Du som är intresserad utav att följa detaljplaneprocessen hittar mer information om detta på Göteborg stads hemsida underhttp://goteborg.se/wps/portal/invanare/bygga-o-bo/kommunens-planarbete/plan--och-byggprojekt/!ut/p/b1/hcvBUoMwFIXhZ-EJcjNkICxTCyUlBCJJBTYMokOhNK1Fy_TtxZUrx7P7Z76DalRhD7DnugHBqES1be9D334OF9tOP117TY73im4wg2wXRMB1kkcyERkkZAXVCuCPMfjvX63A_wU0zlawV6AkObg7RZBGJZCmGB83IULfjIGKZ8v14HNNyZbe0wd940fVmWkobHQtDtNHZ6usFE99sqU3-TqfUjANzDZfUm1eZMmWUDWYcoI90ZnnkMnxq8eL4yAZX87v6FxPFFPmfAOGJGaK/dl4/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/"> plan och byggprojekt. Förnärvarande arbetar kommunen med mindre revideringar av planen som dessvärre medfört förseningar i planprocessen. Säjlpremiär för Kvibergs Ängar planeras till tidigast våren 2016.

Lämna gärna in din intresseanmälan redan idag så kommer vi att kontakta dig i god tid innan bostädernas säljpremiär.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Jennifer Persson, Peab

Kundansvarig

Telefon: 073-333 91 09

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.