Om projektet

Bekväma radhus nära stan och naturen

Åh, vilket bra läge!
Intill sommaräng och vattenblänk. Mellan Gamlestadens upplivande myller och Utbys lugna villatråk. Nära naturliv och citypuls.

Bo uppe, umgås nere
Husen i Kvibergs Trädgård bygger på vårt omtyckta koncepthus Villa Vänern, 2-plans radhus på 121 kvm. Här bor du på ljusa och öppna ytor med tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla bekvämligheter. Husen får carport, en extra parkeringsplats och utvändigt förråd. Behöver du mer utrymme kan du som tillval få inredd vind på 28 alternativt 3 kvadratmeter.

Ingen budgivning
Att köpa hus är en av livets stora affärer. Det är mycket att ta hänsyn till och många beslut att fatta. För att underlätta processen betalar du ett fast pris när du köper ett radhus med äganderätt av Peab. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Projektet är under planering och säljpremiär planeras till april 2019
Varmt välkommen att lämna in din intresseanmälan redan idag så kommer vi att kontakta dig så snart vi har mer information om priser, planlösningar och datum för säljpremiär!

Aktuellt

2-plans radhus, 121 kvm med möjlighet att inreda vind på 28 – 34 kvm. Vi planerar just nu för fullt för en säljpremiär i april, anmäl ditt intresse till projektet så får du en personlig inbjudan. Husen i Kvibergs Trädgård bygger på vårt omtyckta koncepthus Villa Vänern. Här bor du på ljusa och öppna ytor med tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla bekvämligheter som en barnfamilj behöver. Husen får en carport, en extra parkeringsplats och utvändigt förråd. Behöver du mer utrymme kan du som tillval få inredd vind.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Jennifer Persson, Peab

Kundansvarig

Telefon: 073-333 91 09

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.