Om objektet

Radhus med äganderätt nära city

Åh vilket bra läge!
Vårt nya kvarter Kvibergs Trädgård planeras i vackra omgivningar intill Säveån. Här finns allt för ett rikt vardagsliv nära till hands, både för stora och små. Bo mellan Gamlestadens upplivande myller och Utbys lugna villastråk. Nära naturliv och citypuls!

Öppen planlösning och möjlighet till inredd vind
Välkommen till detta trevliga 2-plans radhus, 121 m² med möjlighet till inredning av vind (extra BOA 28-34 m²). I Kvibergs Trädgård erbjuds stora möjligheter för dig att skräddarsy bostaden! Här bor du på ljusa och öppna ytor med tre till fyra sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare, ett allrum och dubbla parkeringsplatser och du har alla bekvämligheter.

Den öppna planlösningen på entréplanet gör detta till en plats dit du gärna bjuder hem vänner och släkt. Köket är utrustat med energieffektiva vitvaror, bra arbetsytor och förvaring. Kök och vardagsrum i öppet samband med avskiljande bardisk gör det enkelt att umgås under matlagningen. Sovrummen är placerade på övervåningen tillsammans med ett stort badrum, en klädkammare och ett allrum. Vill du ha ett extra sovrum istället för allrum kan du välja det som tillval. I Kvibergs Trädgård erbjuder vi som tillval möjlighet att
få en inredd vind om hela 28-34 m² (BOA). En lösning som ger dig extra rum och gott om förvaring. Perfekt för den växande familjen! Vill du hellre bygga om vinden själv i framtiden så har vi förberett så att det går att förlänga husets trappa en våning till. Som tillval erbjuds även carport för extra skydd åt din bil.

Valmöjligheter även för dina uteytor
Tomtstorlekarna varierar mellan cirka 200-300 m² och med våra tillval kan du välja precis hur du vill ha den utformad - grästomt, stor terrass eller mindre altan? Gillar du att pyssla i trädgården kan du även välja ett fristående förråd som tillval, utmärkt för redskapen eller utemöblerna.

Fast pris, ingen budgivning
Bostäderna i Kvibergs Trädgård säljs till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger. Dessutom ingår Peabs skräddarsydda försäkring mot dubbel boendekostnad.

Varmt välkommen på säljpremiär den 7 april. Föranmälan till Marcus Cyrillus, 031-733 20 29 eller marcus.cyrillus@bjurfors.se

Visningar

Nästa visning: 7 april

Adress
Peabhuset, Lyckholms, Nellickevägen 22
Kommentar
Välkommen på säljpremiär! Ny sittning kl. 16. Sittning kl 11 och 13.30 är fullsatta!
När
16:00
Anmälan krävs
Ja
Kontaktperson
Marcus Cyrillus, Bjurfors

Alla bilder

Kontakt

Marcus Cyrillus, Bjurfors

Fastighetsmäklare

Telefon: 031-733 20 29

Maria Bjurstam-Ericson, Bjurfors

Fastighetsmäklare

Telefon: 031-733 20 26

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.