Om objektet

Öppet för ljus och variation
Alla lägenheter har en takhöjd på 2,5 meter. Öppna planlösningar som ger stora variationsmöjligheter för hur just du vill möblera.

Personlig bostad från första stund
När du tar steget in i din nya bostad första gången kommer de flesta bekvämligheter redan att vara på plats. Till exempel kommer det att finnas tvättmaskin och torktumlare i varje lägenhet. En annan stor fördel med att köpa en nybyggd lägenhet är att du har möjlighet att sätta din personliga prägel redan från start. I vårt tillvalsprogram kan du välja andra varianter av köksluckor, bänkskiva, kakel och andra material efter eget tycke och smak.

En snygg och fräsch grund
Brf Glädjen erbjuder ett ljust och smakfullt boende. Väggarna målas vita och även fast inredning såsom garderober och dörrkarmar går i vitt, förutom fönsterbänkarna som är i natursten. Golven i hall, kök, sovrum, vardagsrum och klädförråd är mattlackad ekparkett, medan badrummet har grått klinkergolv och vita, helkaklade väggar. Även stänkskyddet i köket är i vitt kakel.

Lägenheterna har söderläge på alla balkonger och uteplatser
Läget i huset gör att man slipper insyn från både egna grannar och andra fastigheter. På innersidan mot gården är det långt till motsatta sidan, och åt andra hållet har man utsikt över Gamla Kronvägen och bort mot grönskan kring Säveån och Ulvåsberget ovanför Lexby.

Innergården - en grön oas med plats för vila och lek
Den stora, lummiga innergården kommer att bli en härlig och viktig mittpunkt för dig som bor i Brf Glädjen. Här kan du träffa grannar och koppla av eller aktivera dig med lek, trädgårdsodling och picknick. Och det finns gott om plats att trivas. På en yta stor som Götaplatsen i Göteborg har vi skapat varierande utrymmen för olika åldrar och önskemål.

Alla bilder

Kontakt

Caroline Svanberg, Svensk Fastighetsförmedling

Mäklare

Telefon: 031 719 58 01