Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Vardagsrum och kök i ett

Partille, Partille PortBrf Kärleken Partille Port

Försäljning pågår
Tillträde:InflyttningsklaraBostäder:47Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-4Boarea:47-96 kvmPris:2 020 000-3 750 000 krAvgift:3 184-5 525 kr

Flytta in i en helt ny stadsdel med hela livet runt hörnet!

Välkommen till Partilles nya hjärta! Här har du hela livet runt hörnet. Stadsdelen blir en kombination av bostäder, butiker och restauranger.

Brf Kärleken är den tredje etappen av Partille Port. En helt ny, levande stadsdel mitt i stan, nära skolor, butiker, vård, träning, skog och sjöar, idrott och kultur. Eventcentret Partille Arena, Kulturum, Allum och Säveån är bara några av Partille Ports många goda grannar. Partille Port har också en egen busshållplats vid Gamla Kronvägen. Här stannar flera Västtrafik-bussar till och från Göteborg.

Kampanj: Just nu ingår ett års gymkort på STC när du köper en lägenhet i Brf Kärleken. Erbjudandet gäller till och med 31 april 2020 och har ett värde av 2988 kr.

Enkelt och bekvämt
Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats. Brf Kärleken har hiss till varje våningsplan, barnvagns- och rullstolsrum, och cykelplatser under tak på innergården och i cykelförråd. För bilburna finns parkeringsgarage med boendeparkering, besöksparkering, handikapplatser och laddningsplats för elbilar.

Grönska på hemmaplan
Ta hissen ner till innergården så har du en grön oas för avkoppling, umgänge och odling, om du vill. Den stora, lummiga innergården kommer att bli en härlig och viktig mittpunkt för dig som bor i Brf Kärleken. Här kan du träffa grannar och koppla av eller aktivera dig med lek, trädgårdsodling och picknick.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Kärleken betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Hur mycket vill du betala för din nya bostad?
Att köpa en bostad är en av de största affärerna man gör i livet. För att göra drömmen om en nybyggd lägenhet sann, erbjuder vi på Peab ett prissystem där du själv väljer om du vill betala ett högre pris och därmed få en lägre månadsavgift.

Nyheter

Gårdsfest i Partille Port

En solig majkväll var det äntligen dags att inviga innergården för Brf Lyckan, Glädjen och Kärleken i Partille Port. Peab bjöd in till gårdsfest för att bland annat låta nuvarande och blivande grannar mingla i den gröna miljön....