Växthus på innergården. Foto maj 2019

Partille Port, Partille1-1306 - Gamla Kronvägen

Till salu
Tillträde:Hösten 2019Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 7Rum:3Boyta:77 kvmHiss:JaPris:3 050 000 krAvgift:4 605 kr

3 rum och kök, balkong i västerläge

3:a med västerbalkong och möblerbar entrébalkong mot den stora gemensamma innergården.

Välkommen till denna underbara lägenhet om 77 kvm fördelat på två sovrum, vardagsrum, badrum, kök och matplats. Bostaden är välplanerad med halvöppen planlösning som bidrar till en härlig känsla av rymd.

Från entrébalkongen kommer ni in i hallen och har här gott om utrymme att hänga av kläder och skor. Från hallen finns ingången till det helkaklade badrummet som är utrustat med wc, dusch med duschvägg i glas, tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till hallen finns också ingången till det första sovrummet. Vidare in i lägenheten öppnar vardagsrum, kök och matplats upp i halvöppen planlösning med gott om plats för både mat och soffgrupp. Via matplatsen tar ni er ut till balkongen i västerläge och om hela 13,5 kvm med gott om yta för umgänge med vänner och familj. Från matplatsen når du också det andra och större av de två sovrummen som med enkelhet rymmer en större säng med tillhörande möblemang.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller visning!
Caroline Svanberg
Reg. Fastighetsmäklare
Telefon: 0708-22 49 03
caroline.svanberg@svenskfast.se