Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Vardagsrum/kök Brf Kärleken

Partille Port, Partille1-1406 - Gamla Kronvägen 45

Såld
Tillträde:2019-10-15Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 7Rum:3Boarea:77 kvmHiss:JaAvgift:4 605 kr

Flytta in i en helt ny stadsdel med hela livet runt hörnet!

Välkommen till Partilles nya hjärta! Här har du hela livet runt hörnet. Stadsdelen blir en kombination av bostäder, butiker och restauranger.

Ljust och luftigt med flexibel planlösning
Lägenheterna längst ner ligger högt ovanför gatan och har uteplats mot den stora, grönskande innergården. Våningarna ovanför har tillgång till lugna, möblerbara entrébalkonger.

Om du är ung, pensionär eller mitt i livet spelar ingen roll. Vi vågar påstå att Brf Kärleken har det perfekta boendet för dig oavsett ålder. Här finns 47 genomgångslägenheter med 2-4 rum och kök. Många med balkong i västerläge.

Personlig bostad från första stund
Alla lägenheter har en takhöjd på cirka 2.5 meter. De har öppna planlösningar för att ge stora variationsmöjligheter för hur just du vill möblera. När du tagit steget in i din nya bostad första gången kommer de flesta bekvämligheter redan att vara på plats. En annan stor fördel med att köpa en nybyggd lägenhet är att du har möjlighet att sätta din personliga prägel redan från start. Bland våra inredningsval kan du välja andra varianter av köksluckor, bänkskiva, kakel och klinker efter eget tycke och smak.

Det här ingår i månadsavgiften
I månadsavgiften ingår värme, digital-TV, bredband, IP-telefoniabonnemang, avsättning för framtida underhåll, ekonomisk förvaltning som underlättar styrelsens arbete samt tekniskt förvaltning, t ex drift och skötsel. Kostnader för gemensamma anläggningar, vägar, gång- och cykelvägar, grönområden med mera ingår också i månadsavgiften.

Bilister kommer också att trivas
Brf Kärleken kommer att ha 45 parkeringsplatser att hyra i garage under mark. Några med laddningsplatser för elbilar. Den upprustade Gamla Kronvägen och närheten till E20 gör det smidigt att ta sig mellan Partille Port och resten av Göteborgsregionen.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller visning!

Caroline Svanberg
Reg. Fastighetsmäklare
Telefon: 0708-22 49 03
caroline.svanberg@svenskfast.se