Om objektet

Välkommen till Brf Lyckan!

Om du är ung, pensionär eller mitt i livet spelar ingen roll. Vi vågar påstå att Brf Lyckan har det perfekta boendet för dig oavsett ålder. Här finns lägenheter med 1-4 rum och kök, alla med uteplats eller balkong och ljus från minst två väderstreck. Alla lägenheter har en takhöjd på 2,5 meter och ljusinsläpp från minst två håll.

Öppet för ljus och variation
I Brf Lyckan får du ett kvalitetboende i slutet kvarter. Samtliga lägenheter är alla genomgångslägenheter med egen balkong eller uteplats och eget separat förråd.

Lägenheterna har öppna, flexibla planlösningar för att ge stora variationsmöjligheter. I treorna kan du välja vilket rum som skall innehålla matplats eller vardagsrum eller vardagsrum/soffgrupp. Du som köper en 4:a ges dessutom möjlighet att välja bort en vägg för att öppna upp lägenheten och få ett större vardagsrum eller större sovrum.

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Naturligtvis finns kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare samt diskmaskin och vitvaror redan på plats när du flyttar in.

Välkomnande entréer
Bostadsdelen och innergården ligger ovanpå bottenvåningen, sju meter upp från gatan vilket innebär att det blir stora välkomnande entréer i stil med hotellfoajéer, som leder från Gamla Kronvägen in och upp till innergården och till lägenheterna.

Takterrasser och gästlägenhet!
I Brf Lyckan erbjuder vi även två gemensamma takterrasser och en gästlägenhet.

Visningar

Nästa visning: 24 februari

Adress
Svensk Fastighetsförmedling Göteborgsvägen 75, SÄVEDALEN
Kommentar
Husmodell hos mäklaren. Möjlighet att boka personlig visning av ledig 1 rok.
När
11:00-12:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Caroline Svanberg, Svensk Fastighetsförmedling

Alla bilder

Kontakt

Caroline Svanberg, Svensk Fastighetsförmedling

Mäklare

Telefon: 031 719 58 01

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.