Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Illustrationsbild över Partille Port

Partille, Partille PortPartille Port Kvarter 2

Kommande
Tillträde:Preliminärt 2023Bostäder:190Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4

Flytta in i en helt ny stadsdel med hela livet runt hörnet!

Nu är det dags för nästa kvarter i Partille Port, efter hög efterfrågan i kvarter 4 fortsätter nu utbyggnationen av Partilles nya attraktiva stadsdel.

Just nu växer en helt ny, levande stadsdel mitt i hjärtat av Partille fram. Med närhet till skolor, butiker, vård, träning, skog och sjöar, idrott och kultur bor du med ett perfekt läge. Eventcentret Partille Arena med gym & restaurangen Olearys, Kulturum, Allum och Säveån är bara några av Partille Ports många goda grannar. Ett stenkast från ditt boende hittar du busshållplatsen Partille Port, härifrån tar du dig med direktbuss till och från Göteborg.

Precis i anslutning till Partille Port Kvarter 2 finns en helt ny arkadgata där du enkelt kan hitta vardagens alla nödvändigheter. Coop, Kronans Apotek, frisörsalong, italiensk restaurang och gymmet STC är några av de aktörer som precis öppnat upp i det närliggande gångstråket.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt hos Peab Bostad betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Hur mycket vill du betala för din nya bostad?
Att köpa en bostad är en av de största affärerna man gör i livet. För att göra drömmen om en nybyggd lägenhet sann, erbjuder vi på Peab ett prissystem där du själv väljer om du vill betala ett högre pris och därmed få en lägre månadsavgift.

Ta chansen att vara med från början
Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så får du förtur på bostäderna när försäljningen startar. Bostäderna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet och vi kommer att kontakta dig som gjort en intresseanmälan i god tid innan bostädernas säljpremiär.

Välutrustat redan från början med möjlighet att välja inredningsdetaljer
Vid det personliga mötet i vår inredningsbutik får du möjlighet att sätta din egen prägel redan från början. Vi på Peab ger dig, utifrån vår långa erfarenhet av att bygga bostäder, ett urval av kvalitativa produkter att välja på.

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?