Om objektet

Nu har försäljningen av Borås nya stadsdel startat
Snart är den här, Borås nya stadsdel. Regementsstaden, strax bredvid Pickesjön, alldeles i närheten av centrum. Regementsstaden kommer att växa fram i harmoni med den historiska miljön du finner här. De karaktärsfulla byggnaderna runt kaserngården kommer tillsammans med de nya husen att skapa en genuin, unik och välkomnande miljö. Regementsstaden är något så ovanligt som en helt ny stadsdel. När allt är klart kommer det att finnas cirka 1 200 - 1 500 bostäder här. En spännande stadsdel med kulturhistoria, torg, parker, natur och utmanade topografi. Under de närmaste åren kommer livsmedelsbutiker-
och service, barnomsorg, skolor, restauranger, caféer, frisörer och mycket annat. En levande stadsdel där det mesta finns på bekvämt gångavstånd, en trygg stadsdel där det blir enkelt att trivas.

Två hus - 57 möjligheter
Här byggs 57 lägenheter fördelat på 2 hus. Lägenheternas storlekar varierar mellan 1,5 -6 rok för att göra det enkelt för dig att hitta något som passarjust dina behov. De ljusa och öppna planlösningarna är både praktiska och välkomnande. Flera av lägenheterna har takhöjder mellan 2,8 till 3,5 meter - och till de flesta lägenheterna finns härlig balkong där frukosten eller middagen kan avnjutas. Vi har självklart tänkt på bra förvaringslösningar - till varje lägenhet finns ett förråd. Bilen kan du parkera i parkeringshuset bara en kort promenad bort. Husen är också Svanen-märkta vilket innebär att de uppfyller högt ställda miljökrav bland annat när det gäller materialval, uppvärmning och ventilation.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. Grundstandarden är hög redan från början. Induktionshäll och integrerad diskmaskin är standard. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Välj pris - Ingen budgivning!
Du som väljer att köpa en bostad i Brf Majoren kommer att kunna välja mellan 2 prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt betala en lägre insats och få en högre månadsavgift. Bostäderna kommer även att säljas till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger. Dessutom ingår Peabs skräddarsydda försäkring mot dubbelboendekostnad i ditt köp.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Visningar

Nästa visning: 20 januari

Adress
Det blir korvgrillning och aktiviteter vid Mannerfelts plats. Personal från Peab SkandiaMäklarna kommer att vara på plats för att berätta mer om projektet.
Kommentar
Välkommen på första spadtag!
När
13:00-14:30
Anmälan krävs
Ja
Kontaktperson
Magnus Mattiasson, Skandiamäklarna, Victoria Johansson, Peab

Alla bilder

Kontakt

Magnus Mattiasson, Skandiamäklarna

Mäklare

Telefon: 0733-358 000

Ove Bornelund, Skandiamäklarna

Fastighetsmäklare

Telefon: 0733-358 008

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.