Om projektet

Bo bekvämt mellan stad och natur

Nya bostäder i attraktiva Sisjödal
På höjden ovanför Sisjöns handelsområde ligger lummiga och naturnära Sisjödal. Endast ett stenkast från Sisjön och Sandsjöbackas naturreservat, med 25 minuters cykelväg till Linné växer det nya bostadsområdet fram. Vi är glada att nu kunna erbjuda dig ett brett urval av lägenheter, närmare bestämt 75 stycken i detta natursköna område som fullt utbyggt kommer att rymma bostadsrätter, hyresrätter, småhus och service såsom förskola. Sisjön är ett blandområde där företag satsar och vill vara och verka och allt fler butiker vill etablera sig i området. Redan nu finns idéer om bio och mer kommunal service i framtiden. Välkommen till Sisjödal!

Oväntat läge för ett smart liv
I Sisjödal bor du mitt emellan skog, hav och sjö. Det råder ett lugn, trots ständig rörelse och är just för dig som vill ha det mesta av det bästa, utan att välja bort. Askim, där Sisjödal ligger är ett av Göteborgs mest attraktiva områden med närhet till bland annat hav, badvikar, båthamn och golfbana. Askim är idealiskt för barnfamiljer med flera förskolor och skolor, både kommunala och fristående att välja bland. Här finns även ett rikt föreningsliv och många lättillgängliga aktiviteter för alla åldrar och intressen. De stora affärs- och servicecentren i Sisjön, Högsbo och Frölunda Torg ligger bara några minuter bort. För de som hellre spenderar en dag i naturen ligger uppskattade Sandsjöbacka naturreservat i direkt anslutning till
området.

Tre punkthus med naturen runt knuten och flexibla planlösningar
De tre punkthusen i Brf Sisjödal har några av de bästa placeringarna i området. Husen ligger högt vilket ger en fin utsikt från flertalet av de 75 lägenheterna. Oavsett om du väljer en 2:a, 3:a eller 4:a så har fokus varit att erbjuda dig ett behagligt boende, fritt från tankar på trädgårdsarbete och annat underhåll. I alla 3:or och 4:or finns en så kallad frånvalsvägg. Det betyder att du kan få en extra stor trea med vardagsrum på 30 kvm, eller en extra stor 2:a med vardagsrum på 30 kvm. Du har även möjlighet att välja till extra wc i alla 3:or och 4:or. Önskar du två badrum byter vi ut klädkammaren mot ett extra wc.Samtidigt har du valmöjligheter och flexibla planlösningar som gör det nya hemmet personligt för dig. Nästan alla lägenheter har minst en stor uteplats eller balkong med inglasningsmöjligheter och ett rejält förråd. Bilen når du enkelt och bekvämt i föreningens gemensamma garage som är beläget under husen.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga touch på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för känna dig som hemma redan vid inflyttning. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter maximalt.

Välj pris - Ingen budgivning!
De som väljer att köpa en lägenhet av Peab i Sisjödal kommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Välkommen på säljpremiär den 15/10 kl. 11.00 i Pedagogen Park, Frölundagatan 118B, Mölndal. Föranmälan görs till Lena Brissman Janhäll, 0768-69 06 91 eller lena.janhall@svenskfast.se.

Visningar

Nästa visning: 15 oktober

Adress
Pedagogen Park, Frölundagatan 118B, Mölndal. Föranmälan till lena.janhall@svenskfast.se
Kommentar
Välkommen på säljpremiär!
När
11:00
Anmälan krävs
Ja
Kontaktperson

Aktuellt

21 september 2017

Säljpremiär för Brf Sisjödal!

Söndagen den 15/10 är det äntligen dags för efterlängtad säljpremiär för Brf Sisjödal. Vi möts på Pedagogen Park, Frölundagatan 118B i Mölndal kl. 11.00. Under dagen presenterar vi bostäderna och ger dig möjlighet att lämna in önskemål om att teckna dig för just den lägenhet som du önskar. Föranmälan görs till Lena Brissman Janhäll, 0768-69 06 91, lena.janhall@svenskfast.se. Glöm inte ange hur många ni är i sällskapet.

På plats finns förutom personal från Peab även våra bank-och mäklarsamarbetspartners för att svara på dina frågor om projektet. I det fall att flera personer önskar samma lägenhet på säljpremiären kommer den erbjudas i turordning till den som varit intresseanmäld på projektet längst. Önskar du en värdering av din nuvarande bostad inför säljpremiären så kontakta gärna Svensk Fastighetsförmedling för hjälp med detta.

Varmt välkommen!

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Andra intressanta projekt