Om projektet

En helt ny stadsdel med cykelavstånd till city

Välkommen till Södra Änggården
Norra Högsbo är ett företagsområde i förändring. Här planeras för en central, modern och grön stadsdel där man bevarar det bästa från dåtid och omsorgsfullt utvecklar nya delar. Södra Änggården byter nu skepnad till ett bostadsområde i en en levande och modern stadsmiljö.

Visionen är att skapa ett stadsliv som erbjuder en trivsam och blandad stad med naturen runt hörnet. Området får ett varierande utbud av bostäder, handel, caféer och restauranger. Här kommer på sikt att byggas både hyresrätter och bostadsrätter. Den grönskande naturen från Änggårdsbergen blir integrerad i stadslivet och skapar en urban och levande plats. Södra Änggården blir ett område för den som prioriterar ett levande och grönt område med närhet till fina naturområden och hela centrums serviceutbud på bekvämt cykelavstånd.

En ny stadsbild utvecklas
Tillsammans med den nya Dag Hammarskjöldsboulevarden skapas en ny stadsbild. Boulevarden kommer att utformas som en stadsgata med bostäder, affärslokaler och kontor på bägge sidor som kommer att knyta ihop Linnéområdet med Södra Änggården. Det finns stora planer för norra Högsbo/Södra Änggården som i nuläget är uppdelat i bostäder respektive verksamhetsområde på var sin sida om Dag Hammarskjöldsleden.

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt av Peab i Södra Änggården kommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Vi är ännu i ett tidigt skede i projektet men lämna in en intresseanmälan redan idag så säkrar du din köplats och vi kommer att kontakta dig i god tid innan lägenheternas säljpremiär som planeras till våren 2019.
Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Maria Nergården, Peab

Marknadskoordinator

Telefon: 031-700 85 87

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.