Om projektet

Nya bostäder med havsutsikt och närhet till shopping

Livskvalitet ovan hav och land
På en ståtlig bergsplatå ovanför centrala Stenungsund utvecklar Peab och Stenungsundshem Solgårdsterrassen - ett helt nytt bostadsområde som saknar motstycke i staden. Husen, som rymmer såväl hyres- som bostadsrätter, är genomtänkta och anpassar sig följsamt efter bergets vackra natur. Den milsvida utsikten över både Hakefjorden och Stenungsön gör den här platsen till en bekväm oas där du njuter lite extra av livet varje dag.
Helt enkelt livskvalitet ovan hav och land.

Nya bostäder med havsutsikt
På Solgårdsterrassen planerar vi att bygga ca 120 bostadsrätter fördelade på 7 hus. Den första säljetappen omfattar 52 lägenheter. De nya bostäderna kopplas ihop med befintliga bostadsområden och den mest värdefulla naturen kommer att sparas och rama in de nya bostäderna. Peab vill i Solgårdsterrassens skapa attraktiva bostäder med skyddade uteplatser och rumsbildningar som ger trygghet, luft och ljus.

Promenadstigar, utsiktsplatser och naturområden
Vår ambition är att bevara så mycket som möjligt av den värdefulla och vackra naturmarken i området. Terrängen är starkt kuperad där husen är placerade vilket innebär att husen får en fantastisk anpassning efter naturens vackra förutsättningar.

Stenungstorg - ett levande torg
Utöver Solgårdsterrassens vackra omgivningar så finns dessutom det mesta i shoppingväg alldeles i närheten. På Stenungstorg finns allt från stora butikskedjorna med brett utbud till trevliga mindre affärer. Här finns cirka 65 butiker men även vård, apotek, systembolag, bibliotek och polis. Utöver det breda utbudet är det få som slår det faktiska läget - ett affärsområde placerat i direkt havsmiljö med möjlighet till att fika eller äta en bit mat med bästa läget i hamnen är fantastiskt.

Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna in en intresseanmälan redan idag så säkrar du din köplats och vi kommer att kontakta dig i god tid innan lägenheternas säljpremiär, som planeras till våren 2018.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Jeanette Åberg, Peab

Kundansvarig

Telefon: 0725-33 44 15

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.