Om projektet

Vidga dina vyer. Vi bygger livskvalitet ovan hav och land.

På en ståtlig bergsplatå ovanför centrala Stenungsund utvecklar Peab och Stenungsundshem Solgårdsterrassen - ett helt nytt bostadsområde som saknar motstycke i staden. Husen, som rymmer såväl hyres- som bostadsrätter, är genomtänkta och anpassar sig följsamt efter bergets vackra natur. Den milsvida utsikten över både Hakefjorden och Stenungsön gör den här platsen till en bekväm oas där du njuter lite extra av livet varje dag. Helt enkelt livskvalitet ovan hav och land.

Nya bostäder med havsutsikt
På Solgårdsterrassen planerar vi att bygga ca 120 bostadsrätter fördelade på 7 hus. Den första säljetappen, brf Solgårdsterrassen 1, omfattar 52 lägenheter och erbjuder allt från yteffektiva 2:or och flexibla 3:or, till takvåningar med både balkong och egen terrass.

De nya bostäderna kopplas ihop med befintliga bostadsområden och den mest värdefulla naturen kommer att sparas och rama in de nya bostäderna. Peab vill i Solgårdsterrassens skapa attraktiva bostäder med skyddade uteplatser och rumsbildningar som ger trygghet, luft och ljus.

Promenadstigar, utsiktsplatser och naturområden
Vår ambition är att bevara så mycket som möjligt av den värdefulla och vackra naturmarken i området. Terrängen är starkt kuperad där husen är placerade vilket innebär att husen får en fantastisk anpassning efter naturens vackra förutsättningar.

Stenungstorg - ett levande torg
Utöver Solgårdsterrassens vackra omgivningar så finns dessutom det mesta i shoppingväg alldeles i närheten. På Stenungstorg finns allt från stora butikskedjorna med brett utbud till trevliga mindre affärer. Här finns cirka 65 butiker men även vård, apotek, systembolag, bibliotek och polis. Utöver det breda utbudet är det få som slår det faktiska läget - ett affärsområde placerat i direkt havsmiljö med möjlighet till att fika eller äta en bit mat med bästa läget i hamnen är fantastiskt.

Förutom fiskmåsar finns här en svan
Ambitionen med Solgårdsterrassen är att skapa ett hållbart bostadsområde som värnar om miljön, invånarna och kommande generationer. Därför kommer samtliga bostäder att Svanenmärkas och uppfylla högt ställda krav på bland annat material, energiförbrukning och isolering.

Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Skicka in din intresseanmälan så kommer du få en inbjudan till säljpremiären som äger rum den 19 maj.
Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta område.

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta område.

Aktuellt

Save the date - säljpremiär den 19 maj!

Lördagen den 19 maj är det äntligen dags för säljpremiär av Brf Solgårdsterrassen 1. Här får du chansen att höra mer om projektet, ta del av planlösningar och detaljer, samt ställa frågor. Om du har gjort en intresseanmälan till projektet kommer en inbjudan till säljpremiären skickas till dig i början av maj.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Sandra Nordenstam, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 0303-729040

Jeanette Åberg, Peab

Kundansvarig

Telefon: 0725-33 44 15

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.