Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Tjörn, HöviksnäsTångeröd

Kommande
Säljstart:Våren 2021Bostäder:50Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-5

Hitta hem till havet och lugnet i vackra Tångeröd.

Nu planerar vi för nya bostäder på östra Tjörn i ett naturskönt område med närhet till havet.

Våren 2021 planerar vi säljstart av såväl småhus som bostadsrätter. I detta område kommer det att finnas bostäder för alla, var man än i livet befinner sig eller hur familjesituationen än ser ut. Vår arkitekt har lagt stor fokus på olika typer av bostäder. Husen bygger på den svenska trähustraditionen med sitt rena, enkla formspråk. Vi kommer erbjuda bostäder från 2-5 rok.

I natursköna Höviksnäs finner du den vackra badplatsen Låka, småbåtshamn och flera fina promenadvägar. I området finns även mataffär, förskola, skola F-9 och på gångavstånd finns direktbussen som på 1 h tar dig till Göteborg. Höviksnäs är en expansiv ort med stor inflyttning mycket på grund av havet och närheten till Stenungsund och Göteborg.

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt av Peab kommer att kunna välja mellan två prisalternativ. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Bostäderna kommer även att säljas till fasta priser, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Ta chansen att vara med från början
Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så får du förtur på bostäderna när försäljningen startar. Bostäderna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet.

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?