Om objektet

Ett tryggt och bekvämt boende
I en idyllisk miljö intill vidsträckta ängar och stengärdsgårdar planerar vi för Vena Ängar, ett modernt bostadsområde i trygg miljö.
Här finns en egen lekplats och ett stenkast bort byggs en ny förskola.

Ett hus blir till ett hem

I Vättern möts du av en välkomnande entré som leder dig in i en ljus härlig bostad tack vare generösa fönsterpartier. På entréplan finns ett stort kök med modern inredning och bra arbetsytor, ett badrum samt en separat tvättstuga. Via en passage når du hemmets rymliga vardagsrum. Här finns en glasad dubbeldörr som tar dig ut till baksidan som låter dig njuta av den egna trädgården.
På övre plan hittar du de tre sovrummen och ett praktiskt allrum. Det största sovrummet ligger i anslutning till ett mindre rum som kan användas som walk-in-closet. Om du hellre vill nyttja det som ett separat rum kan du som tillval ändra placering av dörren och få ingången från hallen. Från ett av sovrummen finns en mysig fransk balkong - slå upp dörrarna och vakna till vindens sus. Huset har också en carport med tillhörande förråd.

Kommunikationer
Bra gång- och cykelvägar leder in till Ytterby centrum, som ligger ca 2,7 km bort med all vardagsservice du behöver i form av butiker, skolor och vård. Från Ytterby station tar du dig med tåg till Göteborg på 17 minuter och Stenungsund på 20 min. Väljer du bilen till Kungälv centrum tar det ca 12 min.

Fast pris och totalentreprenad
Du köper huset med totalentreprenad och får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Dessutom vet du exakt vad slutsumman kommer att hamna på då villorna säljs till ett fast pris, utan budgivning.

Alla bilder

Kontakt

Daniel Folke, Peab

Säljare

Telefon: 0733-37 30 93

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.