Om objektet

Friköpta hus - Hustyp Siljan med härlig takterrass
Upplev känslan av ett helt nytt hem i detta moderna kedjehus beläget i nybyggda, omtyckta Ytterby, Dessutom finns matbutiker, restauranger, fina grönområden, förskola, skola, bra kommunikationer, pendeltågsstation och vårdcentral i närområdet. Här bor du bekvämt på 111 kvadratmeter fördelade på fyra rum och kök.

Nu finns det möjlighet att flytta in i ett helt nyproducerat hem som andas kvalitet rakt igenom. Detta hem har allt du behöver för att bo bekvämt, modern utrustning, fina ytskikt och stora sällskapsytor. Ett optimalt planerat och barnvänligt hus med bra förvaringsmöjligheter och nylagda trägolv. I anslutning till huset finns en carport med plats för en bil och en bil bakom samt förråd. Huset står på en lättskött och praktisk tomt med plats för altan.

Bostadsområde är perfekt beläget i Ytterbys hjärta på trevliga Vena Ängar, Odlingsgatan, med närhet till bland annat vackra åkrar, förskola, skola och pendeln till Göteborg eller bussen till Marstrands charm på sommaren. Snart öppnar dessutom Kongahälla Center - ett nytt shoppingcenter några få minuter från Vena Ängar.

Välplanerat!
Det första vi möts av i detta hus är en hall med plats för en klädhängare och platsbyggd garderob, ljusa väggar och klinkergolv. Välplanerat och modernt L-kök från Vedum med generösa arbetsytor, plats för matbord och stolar och här finns bra förvaringsmöjligheter. Ljusa väggar och vackert trägolv samt utrustning i form av kyl, frys, spis med ugn och keramik häll och diskmaskin. Ett ljust vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och lättmöblerade ytor. Vardagsrummet kan avdelas till ett fjärde sovrum och behåller ändå sitt ljusinsläpp och trivselkänsla. Vitmålade väggar hjälper till att ge en ljus miljö och parkettgolvet inger en känsla av kvalitet. Badrummet går i modern stil med klinkergolv och kaklade väggar. Det är utrustat med toalett, dusch, tvättmaskin, torktumlare och handfat.
Sovrum ett på övre plan nås via hallen och är väl tilltaget med platsbyggda garderober, vita väggar och parkettgolv. Det andra sovrummet är ett lättmöblerat rum med plats för säng, nattduksbord och garderob. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Det tredje sovrummet är ett lite mindre sovrum med plats för säng, nattduksbord och garderob. Rummet har vita väggar och parkettgolv och kan med fördel användas som gästrum, barnrum eller avlastningsrum. Modernt badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns toalett, dusch, handfat, badrumsskåp och badkar som tillval. Från hallen på övre plan nås en solig och underbar takterrass med eftermiddagssol, trätrall, plats för matbord och stolar eller soffgruppen.

Visningar

Nästa visning: 24 mars

Adress
Torsbyvägen 80, Peabs arbetsplats. Följ Peabs skyltning.
Kommentar
Välkommmen att titta in i vårt visningshus!
När
11:30-12:30
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Carolina Zanders, Fastighetsbyrån

Alla bilder

Kontakt

Carolina Zanders, Fastighetsbyrån

Telefon: 0303 - 645 52

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra objekt

Vallmon 10 Kungälvs kommun, Odlingsgatan 74, Ytterby

I Vena ängar bor du i ett bekvämt och välplanerat kedjehus med närhet till hav, stad och skolor. Friköpt hus.

Vallmon 3 Kungälvs kommun, Odlingsgatan 88, Ytterby

I Vena ängar bor du i ett bekvämt och välplanerat kedjehus med närhet till hav, stad och skolor.

Vallmon 5 Kungälvs kommun, Odlingsgatan 84, Ytterby

I friköpta Villa Vänern kan du njuta av kvällssolen på altanen som ligger i västerläge. Du äger ditt hus och din tomt själv.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.