Om objektet

Här skulle man vilja växa upp. Och bli gammal.

Här vill man växa upp - Och bli gammal
I Ytterby, en av de snabbast växande delarna i Kungälv, bygger vi i 20 lägenheter omgivna av vidsträckta ängar och stengärdsgårdar i trygg miljö. Kan det bli bättre? Ja minsann, området ligger nära havet också.

Välplanerat och effektivt
Brf Vena Ängar ryms i 4 tvåvåningshus kring en gemensam innergård. Yteffektiva lägenheter med öppna ytor och generösa ljusinsläpp. Samtliga lägenheter får en stor balkong eller uteplats. Det finns också bra förvaringsmöjligheter i bostäderna, förutom garderober har varje lägenhet en klädkammare.

Alla har tillgång till en gemensam innergård. På gården finns dessutom ett mindre lägenhetsförråd, vilket gör det enkelt att stuva undan sådant som inte används varje dag.

Välj själv
I många av de större lägenheterna går det att välja bort en vägg så att man får en mer öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Vi har tänkt materialval
Vi har lagt stor omsorg bakom materialval och inredning så att ditt nya hem får en god standard från start. Utöver den standardinredning som vår inredare valt ut, har du möjlighet att välja utrustning och inredningsdetaljer. Efter byggstart kommer du att bli kallad till ett personligt möte med vår kundansvarig hos oss på Peab för att diskutera dina val.

Kommunikationer och service
Här bor du i idyllisk omgivning intill landsbygden samtidigt som du har bekväm närhet till service i Ytterby centrum och 4 kilometer till Kungälvs centrum, eller 10 minuter. Till Göteborg tar det cirka 25 minuter med bil eller ca 20 minuter med pendeln, som stannar på Ytterby station. Perfekt för dig som pendlar.

Välj pris!
I Brf Vena Ängar har du möjlighet att välja mellan "Grundpris", ett fast pris som finns för varje lägenhet, och "Högre pris, lägre avgift" vilket innebär att du investerar mer mot en lägre månadsavgift. Alternativet "Lägre pris och högre avgift" kräver särskild handläggning av bostadsrättsföreningen.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrättslägenhet av Peab betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Alla bilder

Kontakt

Carolina Zanders, Fastighetsbyrån

Telefon: 0303 - 645 52

Dokument & länkar

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.