Om projektet

Nya hem med närhet till både hav och stad!

Den första etappen såldes slut rekordsnabbt, nu finns det återigen möjlighet att köpa en bostadsrätt i Vena Ängar.
Här skapar vi ett bostadsområde som smälter väl in i miljön. Husen bygger på den svenska trähustraditionen med sitt enkla, rena formspråk. Här erbjuds effektiva lägenheter om 2-4 rum och kök. Samtliga lägenheter får en stor balkong eller uteplats.

Lägenheterna kännetecknas av enkla och genomtänkta planlösningar där man inte behöver betala för några onödiga kvadratmetrar. Den här typen av boendeform tilltalar många människor eftersom den ligger någonstans mittemellan en traditionell lägenhet och ett radhus.

I många av lägenheterna kommer det finnas möjlighet att välja bort en vägg så att man får en mer öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Men generellt har vi försökt att få in maximalt antal rum i varje lägenhet, utan att det för den sakens skull ska kännas trångt. Det finns också bra förvaringsmöjligheter i bostäderna, förutom garderober har varje lägenhet en klädkammare. Det finns även lägenhetsförråd, vilket gör det enkelt att stuva undan sådant som inte används varje dag.

I hallen ligger golv av klinker. Färgen på väggar och tak är genomgående ljusa och de olika rummen binds samman genom ett genomgående robust och vackert parkettgolv. De ljusa sammanlänkande ytorna gör det också enkelt för dig att möblera och att efter hand anpassa ditt hem efter tycke och smak. Vår inredare har gjort det grundläggande arbetet. Sedan är det upp till dig att fylla på med din egen stil och personliga smak för att skapa ett hem som passar just dig.

Kan man anpassa sin lägenhet efter egna önskemål
I de detaljer som verkligen sätter prägel på ditt hem finns också flera alternativ för dig att välja mellan, till exempel färgen på skåpluckorna i köket eller vilket kakel du skulle trivas bäst med. Alla material och detaljer som utgör inredningen i Brf Vena Ängar 2 är valda med omsorg.

Modellerna på vitvaror byts ut och förbättras ofta flera gånger per år, därför kommer du vid köpet få en separat tillvalskatalog så att vi alltid har de senaste och mest moderna maskinerna att erbjuda.

Planlösningar och priser kommer att läggas ut under våren 2019. Anmäl ditt intresse så får du all information du behöver inför säljpremiären som är planerad till maj 2019

Kommunikationer och service
Här bor du i idyllisk omgivning intill landsbygden samtidigt som du har bekväm närhet till service i Ytterby centrum och 4 kilometer till Kungälvs centrum, eller 10 minuter. Till Göteborg tar det cirka 25 minuter med bil eller ca 20 minuter med pendeln, som stannar på Ytterby station. Perfekt för dig som pendlar.

Välj pris!
I Brf Vena Ängar har du möjlighet att välja mellan "Grundpris" med tillhörande månadsavgift, som finns för varje lägenhet, och "Högre pris med lägre avgift", vilket innebär att du investerar mer mot en lägre månadsavgift.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrättslägenhet av Peab betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Kristina Thorén, Peab

Marknadskoordinator

Telefon: 031-700 84 62

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.