Om projektet

Här skulle man vilja växa upp. Och bli gammal.

Nya bostadsrätter i Vena Ängar i Kungälvs kommun
Nu planerar vi för vår andra etapp i familjevänliga och naturnära Vena Ängar. Med närhet till Ytterby centrum, skolor och natur så finns det mesta. Boendeformen passar lika bra för dig som söker ett bekvämare boende efter villalivet som för dig som köper bostad för första gången. Inom området planeras för en gemensam lekplats där barn, barnbarn och barnbarnsbarn kan leka tillsammans.

Välkomna att lämna in er intresseanmälan och bli en del av Vena Ängar. Mer information om försäljning av bostäder skickas ut till er löpande eller kontakta våra mäklare för frågor kring området eller bostäder.

Välplanerat och effektivt
Yteffektiva lägenheter med öppna ytor och generösa ljusinsläpp. Samtliga lägenheter får en stor balkong eller uteplats. Bra förvaringsmöjligheter i bostäderna, förutom garderober har varje lägenhet en klädkammare.

Vi har tänkt materialval
Vi har lagt stor omsorg bakom materialval och inredning så att ditt nya hem får en god standard från start. Utöver den standardinredning som vår inredare valt ut, har du möjlighet att välja utrustning och inredningsdetaljer. Efter byggstart kommer du att bli kallad till ett personligt möte med vår kundansvarig hos oss på Peab för att diskutera dina val.

Kommunikationer och service
Här bor du i idyllisk omgivning intill landsbygden samtidigt som du har bekväm närhet till service i Ytterby centrum och 4 kilometer till Kungälvs centrum, eller 10 minuter. Till Göteborg tar det cirka 25 minuter med bil eller ca 20 minuter med pendeln, som stannar på Ytterby station. Perfekt för dig som pendlar.

Välj pris!
I Brf Vena Ängar har du möjlighet att välja mellan "Grundpris", ett fast pris som finns för varje lägenhet, och "Högre pris, lägre avgift" vilket innebär att du investerar mer mot en lägre månadsavgift. Alternativet "Lägre pris och högre avgift" kräver särskild handläggning av bostadsrättsföreningen.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrättslägenhet av Peab betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Alla bilder

Kontakt

Kristina Thorén, Peab

Marknadskoordinator

Telefon: 031-700 84 62

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.