Om projektet

Nya hem med närhet till både hav och stad!

Nu planerar vi för nästa etapp av våra populära bostadsrätter!
Den första etappen såldes slut rekordsnabbt, nu finns det återigen möjlighet att köpa en bostadsrätt i Vena Ängar. Med närhet till Ytterby centrum, skolor och natur så finns det mesta för både er som söker ett bekvämare boende efter villalivet eller till er som vill köpa er första bostad. Inom området planeras för en gemensam lekplats där barn, barnbarn och barnbarnsbarn kan leka tillsammans.

Välkomna att lämna in er intresseanmälan.

Säljpremiären är planerad till våren 2019!

Välplanerat och effektivt
Nyproducerade och välplanerade lägenheter med fint ljusinsläpp. Bostäderna är belägna i Ytterby, intill Ytterby centrum. Här erbjuds effektiva lägenheter om 2 -4 rum och kök. Samtliga lägenheter får en stor balkong eller uteplats. Bra förvaringsmöjligheter i bostäderna, förutom garderober har varje lägenhet en klädkammare.

Som medlem i föreningen får du bland annat tillgång till parkeringsplats, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och lekplats.

Vi har tänkt materialval
Vi har lagt stor omsorg bakom materialval och inredning så att ditt nya hem får en god standard från start. Utöver den standardinredning som vår inredare valt ut, har du möjlighet att välja utrustning och inredningsdetaljer. Efter byggstart kommer du att bli kallad till ett personligt möte med vår kundansvarig hos oss på Peab för att diskutera dina val.

Kommunikationer och service
Här bor du i idyllisk omgivning intill landsbygden samtidigt som du har bekväm närhet till service i Ytterby centrum och 4 kilometer till Kungälvs centrum, eller 10 minuter. Till Göteborg tar det cirka 25 minuter med bil eller ca 20 minuter med pendeln, som stannar på Ytterby station. Perfekt för dig som pendlar.

Välj pris!
I Brf Vena Ängar har du möjlighet att välja mellan "Grundpris" med tillhörande månadsavgift, som finns för varje lägenhet, och "Högre pris med lägre avgift", vilket innebär att du investerar mer mot en lägre månadsavgift.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrättslägenhet av Peab betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Kristina Thorén, Peab

Marknadskoordinator

Telefon: 031-700 84 62

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.