Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Kungälv, Västra YtterbyBrf Vena Ängar 2

Försäljning pågår
Tillträde:Planerat till hösten 2021Bostäder:32Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-4Boarea:55-87 kvmPris:1 975 000-2 975 000 krAvgift:3 582-5 227 kr

Nästa visning:

Välkommen till Vena Ängar!

Läs mer

Mysig kvarterskänsla i fridfulla Ytterby

Här erbjuder vi välplanerade lägenheter i hemtrevliga tvåplanshus. Välj mellan 2-4 rum och kök.

Här skapar vi ett bostadsområde som smälter väl in i miljön. Husen bygger på den svenska trähustraditionen med sitt enkla, rena formspråk. Här erbjuds effektiva lägenheter om 2-4 rum och kök. På plan 1 har men en egen uteplats och en liten trädgård, på plan 2 har man i stället en rymlig balkong. Separat förråd om 4 kvm ingår. Parkeringsplatser och miljöhus mellan husen. Det finns även besöksparkering och cykelparkering.

Omgivningarna präglas av vacker natur och hemkär bykänsla. Här bor du på bekvämt cykelavstånd till centrums vardagsservice med mataffärer, bageri, skolor, apotek, vårdcentral. Det finns en nybyggd grundskola för årskurs F-3 och en förskola i närområdet.

Vad utmärker lägenheterna


Bra förvaringsmöjligheter med både garderober och klädkammare. Lägenheterna har öppna planlösningar mellan kök och vardagsrum, rymliga sovrum, generösa ljusinsläpp och badrum med tvättmöjligheter.

I de större lägenheterna finns det möjlighet att välja bort en vägg så att du får större utrymme för kök och vardagsrum. I 4 rok finns dessutom en extra wc.

Utmärkt pendlingsläge


Lägesmässigt är Brf Vena Ängar 2 utmärkt för dig som pendlar till Göteborg, Stenungsund eller Marstrand. Bra pendlingsmöjligheter med både buss och tåg från Ytterby station. Området har dessutom ett behagligt avstånd till storstans nöjen och Marstrands bad- och båtliv.

Välj pris - Ingen budgivning


Du som väljer att köpa en bostad i Brf Vena Ängar 2 kommer att kunna välja mellan två prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Bostäderna kommer även sälja till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger.

Hos oss slipper du dubbel boendekostnad. Det försäkrar vi dig om!


När du köper ditt nya hem av Peab Bostad ingår en försäkring mot dubbel boendekostnad och du slipper dubbla boendekostnader om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning. Skulle du bli ofrivilligt arbetslös eller långtidssjukskriven ingår även en Bo-kvar försäkring. Försäkringen täcker månadsavgiften till bostadsrättsföreningen, upp till ett år.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet