Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
3D-bild. Med reservation för änrdingar

Kungälv, Västra YtterbyBrf Vena Ängar 2

Kommande
Säljstart:Säljstart maj 2019Tillträde:Planerat till hösten 2021Bostäder:32Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-4Boyta:55-87 kvmPris:1 975 000-2 975 000 kr

Nästa visning:

Välkommen på Öppet Hus! Vi berättar mer om projektet inför säljstart.

Läs mer

Mysig kvarterskänsla i fridfulla Ytterby

Etapp 1 sålde slut rekordsnabbt! Snart säljstartar vi 32 nya välplanerade 2-4 rok. Välkommen på Öppet hus den 7 maj för mer information!

Öppet Hus hos mäklaren den 7 maj.
Förbered dig inför säljpremiären genom att besöka Öppet Hus den 7 maj. Här berättar vi mer om bostäderna och om hur försäljningen går till när den startar. Vi ses kl. 16-19 hos Fastighetsbyrån, Vendergatan 4 i Kungälv.

Den första etappen såldes slut rekordsnabbt, snart finns det återigen möjlighet att köpa en bostadsrätt i Vena Ängar.
Här skapar vi ett bostadsområde som smälter väl in i miljön. Husen bygger på den svenska trähustraditionen med sitt enkla, rena formspråk. Här erbjuds effektiva lägenheter om 2-4 rum och kök. På plan 1 har men en egen uteplats och en liten trädgård, på plan 2 har man i stället en rymlig balkong. Separat förråd om 4 kvm ingår. Parkeringsplatser och miljöhus mellan husen. Det finns även besöksparkering och cykelparkering.

Omgivningarna präglas av vacker natur och hemkär bykänsla. Här bor du på bekvämt cykelavstånd till centrums vardagsservice med mataffärer, bageri, skolor, apotek, vårdcentral. Det finns en nybyggd grundskola för årskurs F-3 och en förskola i närområdet.

Lägenheterna fördelas utifrån anmälningsdatum på peabbostad.se

Lägenhetsfördelning
6 tvåvåningshus med totalt 32 lägenheter.
12 st 2 rok, 12 st 3 rok, 8 st 4 rok.

Vad utmärker lägenheterna
Bra förvaringsmöjligheter med både garderober och klädammare. Lägenheterna har öppna planlösningar mellan kök och vardagsrum, rymliga sovrum, generösa ljusinsläpp och badrum med tvättmöjligheter.

I de större lägenheterna finns det möjlighet att välja bort en vägg så att du får större utrymme för kök och vardagsrum.
i 4 rok finns dessutom en extra wc.

Utmärkt pendlingsläge
Lägesmässigt är Brf Vena Ängar 2 utmärkt för dig som pendlar till Göteborg, Stenungsund eller Marstrand. Bra pendlingsmöjligheter med både buss och tåg från Ytterby station. Området har dessutom ett behagligt avstånd till storstans nöjen och Marstrands bad- och båtliv.

Välj pris - Ingen budgivning
Du som väljer att köpa en bostad i Brf Vena Ängar 2 kommer att kunna välja mellan två prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Bostäderna kommer även sälja till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger.

Hos oss slipper du dubbel boendekostnad. Det försäkrar vi dig om!
När du köper ditt nya hem av Peab Bostad ingår en försäkring mot dubbel boendekostnad och du slipper dubbla boendekostnader om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning. Skulle du bli ofrivilligt arbetslös eller långtidssjukskriven ingår även en Bo-kvar försäkring. Försäkringen täcker månadsavgiften till bostadsrättsföreningen, upp till ett år.

Kontaktpersoner
Carolina Zanders

Carolina ZandersFastighetsbyrån0303 - 645 52Kontakta mig via e-post