Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Baksidan

Ytterby, Kungälv01 - Odlingsgatan 75

Såld
Tillträde:Preliminärt från våren 2019Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:4Boyta:111 kvmTomtyta:353 kvm

Flytta in redan nu!

I Vena ängar bor du i ett bekvämt och välplanerat kedjehus med närhet till hav, stad och skolor.

Ett tryggt och bekvämt boende
I en idyllisk miljö intill vidsträckta ängar och stengärdsgårdar planerar vi för Vena Ängar, ett modernt bostadsområde i trygg miljö.
Här finns en egen lekplats och ett stenkast bort byggs en ny förskola.

Ett hus blir till ett hem
Siljan erbjuder stora möjligheter för dig och din familj att trivas. Med 4-5 rum på 111 kvm och en generös takterras finns gott om ytor både inne och ute för er att umgås på. Väntar ni tillökning i familjen eller kanske vill ha ett extra gästrum finns även möjligheten att skapa ytterligare ett sovrum på entréplan. Allt för att passa just era behov!
På nedervåningen, direkt från entrén kommer ni in i ett ljust och luftigt kök med flera valmöjligheter gällande utrustningsnivå.
Från köket finner ni även en altandörr som leder ut till framsidans tralldäck. Självklart har ni även möjlighet att bygga en altan på baksidan. Nu finns det ingen anledning till varför ni inte ska kunna njuta av varje middag utomhus, om bara vädret tillåter.
Trappan i mitten av huset tar er till övervåningen där ni finner tre sovrum och självklart ytterligare ett badrum. När kvällssolen faller på kan ni slå er ner på den generösa takterrassen för avnjuta kvällen.
Utanför huset får bilen ett eget boende i form av en väl tilltagen carport som även innefattar ett praktiskt förråd där allehand leksaker, cyklar och trädgårdsredskap passar in.

Kommunikationer
Bra gång- och cykelvägar leder in till Ytterby centrum, som ligger ca 2,7 km bort med all vardagsservice du behöver i form av butiker, skolor och vård. Från Ytterby station tar du dig med tåg till Göteborg på 17 minuter och Stenungsund på 20 min. Väljer du bilen till Kungälv centrum tar det ca 12 min.

Fast pris och totalentreprenad
Du köper huset med totalentreprenad och får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Dessutom vet du exakt vad slutsumman kommer att hamna på då villorna säljs till ett fast pris, utan budgivning.

Kontaktpersoner

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt