Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Baksidan

Västra Ytterby, Kungälv09 - Odlingsgatan 91

Såld
Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:VillaRum:5Boyta:146 kvmTomtyta:428 kvm

Nästa visning:

Välkommen på vår stora visningsdag!

Läs mer

Flytta in redan nu!

I Vena ängar bor du i ett bekvämt och välplanerat hus med närhet till hav, stad och skolor.

Ett tryggt och bekvämt boende
I en idyllisk miljö intill vidsträckta ängar och stengärdsgårdar planerar vi för Vena Ängar, ett modernt bostadsområde i trygg miljö.
Här finns en egen lekplats och ett stenkast bort byggs en ny förskola.

Ett hus blir till ett hem
Bullaren är ett flexibelt 2-planshus med möjlighet att få upp till fem sovrum. Här finns plats för den nyblivna familjen att växa eller den redan stora familjen som söker ett rymligt boende där alla familjemedlemmar får plats.
På entréplan finns badrum och tvättstuga praktiskt plaverad invid hallen. Härifrån når du sedan det stora vardagsrummet och köket. I den ljusa öppna planlösningen i köket finns det plats för en köksö som kan köpas som tillval. Möjlighet finns också att dela av det stora vardagsrummet för att få ett extra sovrum.

På övervåningen finns tre sovrum, ett rymligt allrum och ett badrum. I det större sovrummet finns utgång till en generöst tilltagen balkong. Om du behöver ytterligare ett sovrum på övervåningen går det att sätta upp en extra vägg i allrummet. I hus Bullaren är det alltså möjligt att få upp till fem sovrum.

Förutom möjligheten till ett stort antal rum har hus Bullaren carport som standard.

Kommunikationer
Bra gång- och cykelvägar leder in till Ytterby centrum, som ligger ca 2,7 km bort med all vardagsservice du behöver i form av butiker, skolor och vård. Från Ytterby station tar du dig med tåg till Göteborg på 17 minuter och Stenungsund på 20 min. Väljer du bilen till Kungälv centrum tar det ca 12 min.

Fast pris och totalentreprenad
Du köper huset med totalentreprenad och får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Dessutom vet du exakt vad slutsumman kommer att hamna på då villorna säljs till ett fast pris, utan budgivning.

Kontaktpersoner

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt