Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Vardagsrium, visningshus Vänern

Västra Ytterby, Kungälv19 - Odlingsgatan 88

Såld
Tillträde:Preliminärt från våren 2019Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:5Boyta:130 kvmTomtyta:464 kvm

Flytta in redan nu!

I Vena ängar bor du i ett bekvämt och välplanerat kedjehus med närhet till hav, stad och skolor.

Hall
När man kliver in i huset möts man först av en funktionell och yteffektiv hall med garderob och plats för klädhängare. Under trappen finns ett förråd som är perfekt som städskåp, skoförvaring eller för ytterkläderna som inte används. Ytskikten består av vitmålade väggar och klinkergolv.

Kök
Stilrent, välplanerat och socialt med öppningen mot vardagsrummet kök från Vedum med plats för matbord och stolar. Ljusa väggar och parkettgolv samt utrustning i form av ugn, mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin, kyl, frys och häll.

Vardagsrum
Vardagsrummet är husets naturliga samlingspunkt och erbjuder bland annat fönster åt två håll och gott om plats för soffa och matgrupp. Ett ljust, socialt och trevligt rum med parkettgolv och ljusa väggar.

Allrum
Allrummet har bland annat vackert ljusinsläpp och gott om plats för soffa. Allrummet kan även göras om till ett fjärde sovrum. I allrummet finns även en klädkammare som underlättar familjens förvaring. Ett lättmöblerat med sina ca 15 m² rum med parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum 1
Det stora sovrummet har platsbyggda garderober och plats för stor säng. Sovrummet nås via hallen och har parkettgolv och vita väggar.

Sovrum 2
Ett ca 10 m² sovrum med plats för säng, nattduksbord och plats för garderob samt skrivbord. Vita väggar och parkettgolv.

Sovrum 3
Ett lagom stort på ca 9 m² sovrum med plats för garderob och plats för säng med nattduksbord. Rummet har vita väggar och parkettgolv och kan med fördel användas som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 2
Fräscht badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Här finns dusch, badrumsskåp, handdukstork, handfat och toalett. Badkar finns som tillval.

Tvättstuga
En praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Ingång från carport och praktiskt klinkergolv för våta tassar och skor.

Kontaktpersoner
Carolina Zanders

Carolina ZandersFastighetsbyrån0303-645 52Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt