Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Hus Vänern, framsida. Med reservation för ändringar

Västra Ytterby, Kungälv20 - Odlingsgatan 86

Såld
Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:5Boyta:130 kvmTomtyta:268 kvm

Flytta in redan nu!

I Villa Vänern kan du njuta av kvällssolen på altanen som ligger i västerläge

Ett tryggt och bekvämt boende
I en idyllisk miljö intill vidsträckta ängar och stengärdsgårdar planerar vi för Vena Ängar, ett modernt bostadsområde i trygg miljö.
Här finns en egen lekplats och ett stenkast bort byggs en ny förskola.

Ett hus blir till ett hem
I Vänern kedjehus på 130 kvadratmeter ryms tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla bekvämligheter som krävs för en barnfamilj.
Den öppna planlösningen på entréplanet gör hus Vänern till en plats dit du gärna bjuder hem dina vänner. Redan när när du tar steget in i hallen kan du blicka ut mot husets trädgård. Innanför hallen ligger det stora köket, välplanerat med modern inredning, bra arbetsytor och förvaring. I anslutning till köket ligger vardagsrummet.
I grundutförande ligger de tre sovrummen på övervåningen tillsammans med ett stort badrum, en klädkammare och ett allrum. Skulle familjen växa är det möjligt att sätta upp en vägg och förvandla allrummet till ytterligare ett sovrum. Tack vare husets planlösning, med sovrum på övervåningen och kök/vardagsrum på entréplan, blir det naturligt att ha ditt sociala liv på nedre plan och dina privata ytor på övervåningen.

Kommunikationer
Bra gång- och cykelvägar leder in till Ytterby centrum, som ligger ca 2,7 km bort med all vardagsservice du behöver i form av butiker, skolor och vård. Från Ytterby station tar du dig med tåg till Göteborg på 17 minuter och Stenungsund på 20 min. Väljer du bilen till Kungälv centrum tar det ca 12 min.

Kontaktpersoner
Carolina Zanders

Carolina ZandersFastighetsbyrån0303-645 52Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt