Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Nyköping, NyköpingBrf Skeppsbron 4 i Nyköping

Kommande
Säljstart:Preliminärt våren 2020Bostäder:34Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boyta:35-99 kvm

Tryggt och nära i Nyköping. Bara bo - helt enkelt!

Stora balkonger & uteplatser! Grön innergård med öppna ytor för fika och gemenskap.

I Brf Skeppsbron 4 har du alltid nära till liv och rörelse, och till vattnet. Här bor du med strandpromenaden och den attraktiva hamnen alldeles utanför huset samtidigt som du har bekväm närhet till allt i centrum..

Här planerar vi för 34 Svanenmärkta lägenheter fördelat på ettor, tvåor, treor och fyror. Samtliga med generösa balkonger eller uteplats. Vissa lägenheter har till och med två balkonger! Förutom den privata utemiljön får du tillgång till en stor skyddad innergård med grönska och trädäck. En naturlig mötesplats för dig och dina nya grannar.

Välplanerade hem
Du möts av en luftig och öppen planlösning med rikligt med ljusinsläpp. För att du som framtida boende ska ha möjlighet att sätta din prägel på ditt nya hem erbjuder vi också flera fina inredningsval.
För att skapa ett tryggt, enkelt och modernt boende har vi satsat på nyckeltags till portarna. I samtliga hus finns hiss.

Det här blir ett kvarter för dig som vill bo bekymmersfritt med närhet till det mesta. Här är det lätt att ta sig runt, motionera, flanera och träffa vänner och bekanta för att umgås. Hamnen blir ett särskilt trivsamt område sommartid med båtliv, promenadstråk, restauranger och svalkande glassar

Innergård med parkliknande miljö
I Brf Skeppsbron 4 får du tillgång till en stor skyddad innergård. Här planerar vi en grön oas med fina planteringar, trädäck med utemöbler och odlingslådor där du kan plantera färska kryddor och somriga bär. Slå dig ner och njut av umgänge med familj och grannar. För att få plats för släkt och vänner som vill bo över bokar du enkelt den tillhörande gästlägenheten som byggs i kommande grannförening. På gården finns cykelförvaring med underbart vackert och grönskande sedumtak.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Skeppsbron 4. Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär.

Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder kan skilja sig från verkligheten.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner
Anders Wallén

Anders WallénFastighetsbyrån0155-28 60 40Kontakta mig via e-post

Jens Öhling

Jens ÖhlingFastighetsbyrån070-840 00 38Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt